100 recenzí v Recenzním programu

Autor: Wolfsen | 21.9.2021 | 23

V neděli 19. 9. byla vydána 100. recenze v Recenzním programu Zatrolených her (konkrétně recenze Rudého úsvitu). Program jsme spustili v říjnu loňského roku. Kulatého milníku jsme tedy dosáhli za přibližně 11 měsíců, tj. přinesli jsme vám průměrně 9 programových recenzí za měsíc.

Co že to vlastně je?

Recenzní program je zaměřen na podporu uživatelů, kteří na Zatrolených hrách tvoří kvalitní obsah. Uživatelům, kteří píší recenze, u vydavatelů vyjednáváme tituly k recenzi. Vydavatel jim hru pošle, uživatelé ji zrecenzují a hra jim jako odměna zůstane.

Programovou recenzi poznáte podle náhledu krabice hry ve výpisu nového obsahu na Titulce a podle modrého informačního boxu v záhlaví recenze.

Shrnutí dosavadního vývoje

Za dobu trvání programu do něj napsalo alespoň jednu recenzi celkem 24 uživatelů. Další čtyři jsme přijali nedávno. Ti teprve čekají na své první vzorky.

K programovým recenzím jste přidali 127 komentářů a 515 palců (do doby, kdy vznikal tento článek). Nejpalcovanější recenzí je zatím Glory s 22 palci, následovaná Res Arcanou s 20 palci a Markem Polem II s 19 palci. Nejkomentovanější byly Motýle se 13 komentáři, asi nejkritičtější recenze – Kombix – se 12 komentáři a s větším odstupem pak Zóna s 8 komentáři.

Mezi nejvýkonnější recenzenty patří mh se 16 programovými recenzemi, následován martinsunem se 13 a poté následují Meeshab a Slouha shodně s 10 recenzemi. Je záhodno poznamenat, že počty dosažených recenzí jsou ovlivněny datem zapojení do programu, náročností titulů a naší priroritizací recenzentů, ve které zohledňujeme množství vytvořeného obsahu kromě recenze a hlavně obsahovou kvalitu recenze samotné.

Ze strany vydavatelů se na určité bázi pravidelnosti zapojilo 7 tuzemských vydavatelů. Kromě nich se občasně zapojili i různí nezávislí tvůrci her.

Během fungování recenzního programu jsme také vytvořili několik nástrojů speciálně pro recenzní program.

Věříme, že program bude dále prosperovat a přinášet další a další kvalitní recenze, které se nebojí být kritickými, když je potřeba.

Seznam programových recenzí

Podrobnosti o recenzním programu a možnostech zapojení

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Štvanice
Štvanice
Akt. cena: 35 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas