Zoo New York - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Abstraktní, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Uwe Rosenberg
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

pár otázek pro jistotu

jen pro ujištění 

1 -když dokončím během kola víc výběhů - dostanu za “každý” dokončený výběh dílek s atrakcí (a ne jen jeden za moje kolo) ? A pokud je to během rozmnožování - a výběh dokončí víc hráčů najednou - začíná s výběrem hráč na tahu - a bere si všechny “najednou” (pokud jich má víc) nebo jedou hráči kteří dokončili výběhy postupně po jednom dílku (dokola) ?

2- při hře v 1-3 hráčích - při bonusovém mimořádném rozmnožování - můžu bonusem rozmnožit ten samý výběh jako jsem rozmnožoval normálně

  • příklad - mám 2 klokany ve výběhu, rozmnožím je - jsou tam 3 - hrajeme ve dvou - takže můžu ještě provést bonusové rozmnožení libovolného výběhu (a druhu) a tedy můžu rozmnožit i ty 3 klokany a přidat tam 4-tého ? Nebo musím provést bonusové rozmnožení v jiném výběhu , případně s pomocí dvou jiných rodičů (tedy ne tu samou dvojci kterou jsem použil k normálnímu množení ) ?

 

 

 

3.6.2021 19:54:07

  1. Jedna atrakce za každý dokončený výběh. Pokud dokončí víc hráčů současně, je pořadí: první hráč za všechny dokončené, pak další po směru, první hráč za bonusové množení, další po směru.
  2. Musí to být jiný výběh, než ty z obyčejného množení.

3.6.2021 20:17:03

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne: Opatství a starosta - CZ, původní!
Carcassonne: Opatství a starosta - CZ, původní!
Akt. cena: 899 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas