Zoo New York - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Abstraktní, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Uwe Rosenberg
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

V zoo se rozprostírá nádherná oblast, kde můžeš vidět žirafy v celé jejich majestátní kráse. Jejich dlouhé krky a vznešené tvary okouzlují návštěvníky. Při procházce zoo se ocitneš u výběhu se žirafami, kde tito majestátní tvorové pomalu kráčejí kolem. Je úžasné sledovat, jak se jejich nohy ladně pohybují a jejich krk ohýbá, když dosahují na listí na stromech. Můžeš vidět, jak žirafy sklánějí své vysoké tělo, aby se přiblížily ke krmivu nebo si vzaly dobrotu z ruky chovatele. Jejich jemné a graciozní pohyby jsou fascinující. Z blízka můžeš spatřit detaily žirafího vzoru na jejich kůži. Tyto vzory mají různé tvary a barvy, které slouží jako ochrana před predátory a zároveň jim pomáhají splývat s okolní krajinou.

V Zoo New York budujete zoologickou zahradu v samém srdci New Yorku. Vaším cílem je vytvořit útulné výběhy pro zvířata a pečovat o jejich potomky. Přineste do města divokou přírodu a sledujte, jak se vaše zoo rozrůstá!

Ve hře Zoo New York se hráči ujímají roli zoologických architektů a správců. Vaším cílem je postavit kompletní zoo, vybudovat výběhy pro různá zvířata a zajistit, aby se vám zvířata rozmnožovala a přinášela nová mláďata. Musíte strategicky plánovat své tahy a správně načasovat akci, abyste dosáhli maximálního úspěchu.

Příprava hry:

Před začátkem hry si připravte figurky a destičky se zvířaty. Na stůl obecný bank figurek zvířat a připravte dodatkové destičky, které představují skupiny zvířat. Každý hráč dostane svou vlastní desku a figurky zvířat. Na stůl položte také lištu akcí, žeton "?" a figurku slona.

Průběh hry:

Hra se odehrává po tazích. Každý hráč začíná svým tahem, přesouvá figurku slona na liště akcí a vykonává hlavní akci podle polí, na kterých se slon zastaví. Mohou to být různé možnosti, jako přidání nového výběhu do zoo nebo získání nových zvířat pro svou sbírku. Poté následuje fáze rozmnožování zvířat, ve kterých se hráči starají o potomky svých zvířat. Správně načasované tahy a strategická rozhodnutí jsou klíčová pro úspěch ve hře.

Konec hry:

Hra končí, když se některému hráči podaří zcela zaplnit svou desku dílky výběhů a dílky atrakcí. To může nastat buď ve fázi hlavní akce v jeho tahu, nebo ve fázi rozmnožování zvířat v tahu kteréhokoli hráče. Hráč, kterému se to podaří, je vyhlášen vítězem hry Zoo New York.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

  • New York Zoo

Vybíráme z Bazaru

Scythe - male krabicky z legendary boxu od 1 Kc
Scythe - male krabicky z legendary boxu od 1 Kc
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas