Zbloudilí - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
dV Games
Lavka Games
Lucky Duck Games
Red Raven Games
Schwerkraft-Verlag
White Goblin Games
Autoři: Ryan Laukat
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

Jaké jsou dojmy ze hry (těch, co to mají z KS)?

Jaké je to v různém počtu hráčů?

30.5.2021 13:06:02

My teda nemáme KS, ale anglickou retail verzi. Hrajeme ve dvou a můžu doporučit! Taková příjemná, krátká oddychovka, ikdyž někdy u toho člověk musí i víc přemýšlet. A má to krásné komponenty a vizuál.

30.5.2021 20:30:00

Hrál jsem jen ve třech a ve čtyřech, ale v obojím mi to přijde moc pěkné. Na to, že hra trvá půl hodinky, se tam toho odehraje dost, jsou tam hráčská rozhodnutí a ty převahy na jednotlivých kartách tomu dodávají napětí a konflikt, protože je dost rozdíl, jestli dostaneš kartu s bodama a další postavou, nebo jen jeden peníz za přítomnost… Obecně ačkoli je ten základní mechanismus docela abstraktní, tak z toho člověk nemá až tak abstraktní pocit, protože jsou na to nabalené další věci.

Jinak poznámka bokem - příští týden už bude česká verze v obchodech ;)

CEO REXhry a PlanetaHer.cz

31.5.2021 13:12:49

Po nekolika zahranich musim rict, ze nas to chytlo. Hra je velice jednoducha na nauceni, ale hra jako takova ma rozhodovani, strategii a vubec tu omacku okolo, takze verim, ze se bude libit jak hracum, tak nehracum. Zkousel jsem zatim jen ve dvou a ve trech hracich - ve dvou skvele, ve trech mi tam chybel ctvrty nebo prebyval treti. Proste ten lichy mel vyhodu toho, ze mel jednu ze zakladnich karet v jine diagonale, kdezto ti dva si navzajem zavazeli. Zda se to byt drobnost, ale na zacatku tam presne tyhle drobnosti rozhoduji. Urcite to ale nebylo uplne game-breaking. Jen proste mala vyhoda. Dlouho se mi nestalo, aby me takhle mala hra takhle chytla. Koupil jsem to hned se vsim vsudy - i s promem a rozsirenim. Proma jsme samo hned pred prvni hrou zamichali do baliku (proc ne), ale rozsireni jsme jeste ani nezkusili, ani nevim, co vlastne pridava, protoze mi v te hre nic nechybi…

21.6.2021 14:54:44

Souhlasím s nadšením. Taky jsem moc neočekával, ale jak píšeš, je to jednoduchý a přitom hráčský. Jen si nemyslím, že třetí hráč je ve výhodě. I u dvou hráčů, co sedí naproti sobě, jsou jejich symboly zrcadlově obrácené.

 Každopádně Diamantové mapy jsou super, určitě doporučím. Další možnosti, co se strategie týče a výběr karet, který chce hráč získat už bude hodně závislý na symbolech, které pak bude schopný uplatnit i na své Diamantové mapě, která dokáže bodově hodně zamíchat konečným pořadím hráčům. 

Je to povedená malá hra;)

21.6.2021 17:41:42 | Upraveno autorem (porovnej)

Přidávám se k nadšencům… Od hry jsem neočekávala nic moc a dostala jsem hodně! Je to takový mix her Tash Kalar a Mykerinos plus něco navíc… Výborně napsaná pravidla, poměrně jednoduchá vizuálně pěkná abstraktní hra, kde je dost prostoru něco vymyslet.

Po plnohodnotné hře + pokročilá varianta hýkám nadšením! A to jsme ještě nepřidali diamantové mapy…

25.6.2021 10:20:00 | Upraveno autorem (porovnej)

Môžem len potvrdiť že hra je super. Hrávame to v pokročilej verzii a vtedy to má tie správne grády. Malá hra ale ponúkne veľa zábavy. Keď niekam cestujeme. Zbloudilí nechýbajú v batožine spolu z Malími Veľkými galaxiami. Môžem len odporučiť.

 

26.10.2021 18:02:25

Hru přinesl kolega, hráli jsme ve třech, první dvě hry byly trošku pomalejší a nanicovaté, ale velmi nás hra bavila. Ale nakonec jsme dali her rovnou šest a postupně vypilovávali taktiku i hru a hra nás naprosto nadchla. I když se to nezdá, musí člověk hodně taktizovat a i přes snadnou mechaniku jde o velmi “složitou” logickou hru, kdy člověk musí hodně kalkulovat co se vyplatí.
Závěrem mohu jen doporučit, sám si jí brzy koupím.

11.2.2023 12:42:38

Vybíráme z Bazaru

Summoner Wars: Základní sada
Summoner Wars: Základní sada
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 6 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas