Villagers: Kickstarter Expansion Pack

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Villagers: Kickstarter Expansion Pack - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Villagers
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Středověk
Herní kategorie: karetní hra, budovatelská
Čeština: undefined
Vydavatelé: Sinister Fish Games
Autoři: Haakon Gaarder
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Někteří vesničané tvrdě pracují na stavbě větrného mlýna, taverny a marketu, jiní zase konají zázraky, ale jsou tady i tací, kteří si pro své rejdy vybrali temnou roušku noci.

Kickstarterové rozšíření Kickstarter Expansion Pack pro budovatelskou karetní hru Villagers přináší 3 samostatné i volně kombinovatelné moduly, které do vaší vesnice přivedou další rozličné profese, díky nimž bude život zde pestřejší a plný zajímavých zvratů. Kromě těchto tří modulů je zde k dispozici čtvrtá varianta, která nepřináší nové vesničany, ale přidává do hry soutěžní element v podobě nové herní fáze.

  1. Scoundrels (Ničemové): První sada karet obsahuje 9 padouchů a darebáků. Díky tomuto modulu můžete nyní otevřeně interagovat s protihráči – třeba je připravit o jejich tvrdě vydřené zlaťáky. Karty ničemů se rozdávají při přípravě hry.

  2. Saints (Svatí): Při hře s tímto minirozšířením získá každý hráč jednoho z 5 speciálních vesničanů, který přichází do hry za jediným účelem: pomoci bližnímu svému a vylepšit mu skóre.

  3. Profiteers (Zbohatlíci): Poslední skupinou nových vesničanů je 8 vychytralých obchodníků, kteří se volně přidají do zásoby běžných karet a během hry vám umožní získat ještě více zlata na konci hry.

  4. Development Expansion (Rozvojové rozšíření): Při přípravě hry náhodně vylosujete po jedné kartě od každé ze tří kategorií (technologie, obchod a komunita). Každá karta přináší jednorázový bodový zisk tomu, kdo splní určené podmínky. Po fázi vykládání karet (Build phase) tak hráči zkontrolují, jestli nesplnili požadované podmínky. Nastane-li rovnost, odměnu nezískává ani jeden hráč.

Autor: Ursulus

Vybíráme z Bazaru

Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas