Tour de bar - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 18 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: párty hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: (Self-published)
Autoři: Lidi z baru
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

PJ
PJ - avatar

Proč?!

K čemu další člobrdo? Myslíte si, že to ještě dneska někoho baví?
5.4.2021 11:52:16

:D

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

5.4.2021 12:52:03

PJ

Chápu, že má verbalizovaná frustrace nad plevelením trhu podobnými herními skvosty působí úsměvně, ale ono je to spíš k pláči.

5.4.2021 13:16:12

Trochu pesimisticky si myslím, že Lidi z baru si to tady nepřečtou. Protože kdyby ZH znali, tak to nejspíš vůbec nevydají. I když chápu, že existuje možnost, že takto (díky SEO) autoři hry Zatrolené hry objeví.

No a vzniká toho pořád moc - třeba Tramvaj 1910. Prostě to bude ještě asi chvilku trvat, resp. je možné, že se těchhle "novinek" nezbaví trh nikdy.

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

5.4.2021 13:40:54 | Upraveno autorem (porovnej)

Tady bych to viděl prostě tak, že přes Coronu nemají co dělat, tak se rozhodli, že si prostě udělají a vydají deskovku.

Všeobecně mám za to, že tyto varianty na člobrdo vytváří především lidi, kteří se ve světě deskovek moc nepohybují a neznají víc, než to blbý člobrdo a ještě blbější dostihy a sázky. Takže si řeknou "paráda, uděláme si deskovku a bude strašně super, protože tam dáme nějaký karty/speciální pole který budou něco, cokoli, nevím... ale bude to fakt dobrý".
(nic proti BKNku a projektům přidruženým, ve svém oboru odvádí práci na výbornou)

Je to asi tak, jako když si člověk, co viděl hospodskou rvačku o třech fackách, zajde dvakrát do posilovny a pak už aspiruje na MMA. Protože je díky těm dvěma hodinám v posilovně přece už o tolik lepší, než ti rváči z hospody. Sokrates naruby a Dunning-Krugerův efekt ve světě deskovek ;-)

5.4.2021 22:41:22 | Upraveno autorem (porovnej)

Hele jasně, je to „jen člobrdo“, ale já osobně to beru jako možnost podpořit tyto podniky v této době. Určitě by bylo super, sehnat si nějakého designéra a udělat nějakou super hru, která by bavila i nás hráče. O to tu ale podle mě vůbec nejde. Takto půjde většina peněz jim a budou moc pokračovat v tom, co jim opravdu jde! No a když je ten vývoj bavil, a určitě se najde spousta nehračů, které to bude bavit hrát a u toho vzpomínat na své oblíbené místa, tak proč něco takového nevytvořit. :)
P.S. Ty ilustrace jsou super!

5.4.2021 23:05:40

@Chymster: to máš zase určitě pravdu. Jen já teda asi raději podpořím jako konzument, než aby se mi doma válelo něco, co jsem koupil jen proto abych za to utratil peníze.

Ale jinak vizuálně to mají určitě velice pěkné.

6.4.2021 01:10:02

PJ

@Ellenar -> Dunning-Krugerův efekt je možná už trochu tvrdé, ale chápu, jak je to míněno. Marně přemýšlím, zda-li nemohlo jít o záměr navrhnout hru tak pitomou, že ji lze hrát i v notně podroušeném stavu v baru. Myslím ale, že i s tímto úmyslem lze vyprodukovat zábavnější věci než roll & move mechanismus, který zažil největší slávu v době renezance... A je to o to větší škoda, že ilustrace jsou vážně povedené. Udivuje mne, že si neudělali když ne odborné rešerše, tak aspoň průzkum trhu, všechny tyhle české projekty ala člobrdo (Ganxtaz, Kmotrov), aspoň, co se ke mně doneslo, si na sebe sotva vydělaly a konkrétně Ganxtaz nakonec položil tehdejší zlínský Rebel...

PS: Jinak k těm podnikům chovám sympatie, ale spíš se divím, proč se nedrží svého kopyta a nerozjeli v této době víc svůj podnik Zázračných limonád, které jsou vážně delikátní, a místo toho doslova vymýšlí hověziny...

6.4.2021 09:00:35 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Pyramids
Pyramids
Akt. cena: 185 Kč
Končí za: 22 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas