Slovoslet - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 3 - 6
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: karetní hra, párty hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Corentin Lebrat
Jonathan Favre-Godal
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Když se tým spojí v myšlence jednoho, otevírá se brána k neomezené kreativitě a synergii. Jednotná myšlenka slouží jako základní stavební kámen, který sjednocuje členy týmu a umožňuje jim směřovat ke společnému cíli. Spojení v jedné myšlence vytváří silnou a harmonickou atmosféru, kde se nápady snadno sdílejí a rozvíjejí.

Vstupte do světa slov a společného myšlení, kde se kreativita a rychlé reakce setkávají. Připravte se na dobrodružství plné slovních spojení a vzájemného porozumění. Slovoslet je hra, která vás zavede do tajemného prostoru slov a významů, kde budete společně pracovat na dosažení společného cíle.

O co ve hře jde:

Ve hře Slovoslet se hráči spojí jako tým, avšak v myšlence jednoho. Jejich úkolem je vytvořit co nejlépe propojený tým a společně vyhrát hru. Hráči musí spolupracovat a využívat svou schopnost spojovat slova tak, aby vytvořili silná spojení a získali body pro svůj tým.

Příprava hry:

Před začátkem hry se hráči seznámí s pravidly a rozdělí se do týmů. Každý tým si vezme sadu karet, které obsahují různá slova nebo termíny. Tyto karty jsou hlavním herním prvkem a slouží k vytváření slovních spojení.

Průběh hry:

Slovoslet se skládá ze dvou fází. První fáze je fáze tvoření, kde hráči postupně zahrají karty a snaží se utvořit slovní spojení. Každý hráč přidává svou kartu k již položeným kartám na stůl a snaží se vytvořit smysluplnou vazbu mezi slovy. Hráči si mezi sebou mohou komunikovat a hledat společné téma či myšlenkový proud.

Druhá fáze je fáze slovosletů. Hráči se rozdělí do dvojic a v každé dvojici spolu napočítají do 3. Poté v synchronizaci řeknou slovo, které je spojené s kartami na stole. Pokud oba hráči řeknou stejné slovo, jejich tým získává bod. Cílem je tedy dosáhnout vzájemného porozumění a nalézt společné slovní spojení.

Konec hry:

Hra končí, když jsou všechny karty zahrány a hráči nemohou pokračovat ve vytváření slovních spojení. Na konci hry se počítají body. Tým, který získal nejvíce bodů za správné slovoslety, je vyhlášen vítězem. V případě, že existuje varianta s misemi a výzvami, může být vítězem také tým, který splní určité herní cíle nebo úkoly.

Slovoslet je hra, která spojuje slovní zručnosti, týmovou spolupráci a schopnost rychlého myšlení. Přináší zábavu a výzvy pro všechny hráče, kteří se chtějí ponořit do světa slov a sdílet svou mysl s ostatními.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Archmage
Archmage
Akt. cena: 690 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas