Room 25 - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 25 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: undefined
Vydavatelé: Matagot
Autoři: François Rouzé
Rok vydání: 2012
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

2 dotazy k pravidlům

Ahoj, mám dva dotazy:
1. Mám novou edici room 25 a zde přeložená pravidla se liší od těch anglických co do složení komplexu. Jde mi o to, že v přeložených je verze "začátečník" a její složení je rozdílné oproti "cooperation and solo mode" v anglických na stejné stránce. Přemýšlím, jakou variantu zvolit pro sólo hru. Jak to máte vy? Skládáte dle vlastního uvážení? Ta začátečnická varianta z českého překladu mi totiž přijde příliš jednoduchá.
2. Pokud už je nějaká z postav (nebo více) v místnosti 25 a musí provést akci, může třeba pořád dokola prozkoumávat vedlejší místnost, která není odhalena? Můžou takto místnost prozkoumávat třeba i tři osoby nacházející se v místnosti 25 a třeba tři kola po sobě? Přijde mi to jako konina, ale na druhou stranu jsem nikde nenašla ani zmínku o tom, že by to nešlo.
17.5.2017 08:03:49

2 odpovědi
ano složení místností pro začátečníky je opravdu snadné a vhodné pro první hru na vyzkoušení pravidel, poté je lepší si vytvořit obtížnější sety, případně místnosti losovat

pokud jste již v konečné místnosti není třeba z ní již vycházet, cílem hry je opustit komplex, akce lze opakovat a domnívám se, že je možné se jich i vzdát... případně se může využít rotace řadou a jít tak naproti opozdilcům...

17.5.2017 13:14:28

iwen
Díky moc. To losování mě nenapadlo. Ta je dobrej nápad. Pak třeba ani netušíš, kolik máš v komplexu smrtících místností a musíš být o to opatrnější. Díky za tip!

17.5.2017 13:27:56

Vybíráme z Bazaru

Dominant Species
Dominant Species
Akt. cena: 1550 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas