Nova Luna - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: strategická
Čeština: právě překládáme
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Corné van Moorsel
Uwe Rosenberg
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Pořadí při překročení Novu

Ahojte, jak řešíte pořadí při přechodu přes nov?

Jako z logiky věci jsem po přechodu najednou nejvíc vzadu na stupnici a měl bych hrát, dokud nedojdu někoho, kdo je vlastně jakoby ve předu. Ale zase si nejsem jistý, jestli je to úplně fér… ????

Tady se mi rozchází logika a pravidlový popis. A vzhledem k tomu, že to není Blackfire, se mi nechce ta pravidla úplně ignorovat… Prosím, poraďte… 

5.3.2022 16:07:10

@Matthe Ale nov přece nijak neurčuje začátek či konec stupnice, vlastně jen určuje pole, kde žetony na začátku hry začínají (a pak hře dává trochu té “příběhovosti”).

Prostě nov zcela ignoruj. Kdo jako první objede se svým žetonem stupnici a dostane se přes nov, tak je logicky na stupnici stále nejvíce vepředu, ostatní jsou za ním.

5.3.2022 22:29:50

Diky, hráli jsme to tak samozřejmě… ale nejsem si jist, jestli to ve hře 4 hráčů už nebude trochu zmatečné… ale snad ne .. 

6.3.2022 10:58:53

Nerozumím, co by na tom mohlo být zmatečného. Rozdíl mezi prvním a posledním žetonem na stupnici může být maximálně 7 polí (nezávisle na počtu hráčů). Dražší dílky ve hře nejsou. Takže ty žetony jsou vždy u sebe a je tedy jasné, který je první a který poslední.

6.3.2022 14:11:11

Vybíráme z Bazaru

Hit the Silk! + rozšíření Extra Crgo
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas