Na křídlech - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 70 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Elizabeth Hargrave
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Efekt ,,V cizím tahu,,

Efekt s časovaním ,,V CIZÍM TAHU,, (pravidlá, strana 5): Každý takýto efekt však môže každý hráč využiť iba raz, kým príde sám znovu na ťah. Využitie efektu si zaznamenajte (otočenie alebo označenie karty). Na začiatku svojho ťahu pomocné označovacie predmety odstráňte z karty....

Príklad: Hráme v 3 hráčoch a som druhý v poradí.
Ide prvý hráč, ja v jeho ťahu využijem jednu svoju kartu s efektom ,,V CIZÍM ŤAHU,, (využitie efektu karty si napríklad označím naklonením danej karty). Prvý hráč dokončí svoj ťah a nasledujem ja. Je začiatok môjho ťahu, to znamená že už využitú kartu si môžem znova pripraviť na ďalšie aktivovanie.
Môžem teda v ťahu tretieho hráča využiť zase tú istú kartu s efektom ,,V CIZÍM ŤAHU,,? Teda viem ju použiť dva krát v danom kole?

Vopred ďakujem za odpovede.
17.9.2019 11:52:19 | Upraveno autorem (porovnej)

V cizím tahu
Takhle jak píšeš to použít můžeš jde o to aby to bylo jednou než na tebe znovu přijde řada což splníš.

17.9.2019 11:59:47

Froggery> Ďakujem za objasnenie. - tom_game

Sranda
Ak by sa hralo v piatich hracoch. Celkom zaujmave, dal som na stol 5 poharov do kruhu a 5 listockou k nim. Rozpisal som na papieriky 4 kola, a poradie od prveho hraca po posledne. Zacinajuci hrac v prvom kole, bude raz prvy a raz posledny, tak isto druhy v poradi v prvom kole, tak isto aj treti, ale uz stvrty hrac bude raz prvy ale nebude nikdy koncit kolo. A piaty hrac v poradi (od prveho kola hry) bude len raz posledny-uzatvarat kolo, ale nebude nikdy zacinat prvy. Takze stvrty a piaty maju miernu vyhodu za predpokladu ze napr. kazdy jeden hrac ma jednu kartu ktoru moze aktivovat v cudzom tahu. Budu mat o jednu moznost zahravat taketo karty viac. Samozrejme je to nepatrna vyhoda ktoru nabura uz len taky fakt ze niekto ma taku kartu jednu, iny tri a dalsi ziadnu :) . Navyse v hre dvoch hracoch napr. toto pravidlo ani netreba uplatnovat. Tam si bud len prvy alebo len posledny :)

17.9.2019 13:50:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Scythe Vzestup Fenrise - krabice
Scythe Vzestup Fenrise - krabice
Akt. cena: 370 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas