Mozkožrout - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 25 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Nerdlab Games
Portal Games
Autoři: Christian Kudahl
Marvin Hegen
Richard Garfield
Skaff Elias
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

vyvazenost hry

zda sa mi, alebo hrac, ktory ma Sovouk (3) nenapadny, jedovaty ma minimalne 90% win rate. je jedno teraz ci je ukradnuty pomocou mozkozruta,.. karta sa neda porazit a hra ani neposkytuje vela kariet so statusom nenapadny, takze vacsinou co tah to -1 zivot

25.11.2023 23:57:11

Musím odpovídat opatrně, mám za posledních 90 dni 1 nahlášeny příspěvek, který porušuje pravidla. Ale tady to moc nejde. Zkus nenapadneho, zkus lovce. Zkus zaútočit se zuřivosti a budeš brát 2 hp za kolo. Zkus používat mozkozrouty a nebo nehrat sovuka, když ti vadí. Nebo to hraješ blbě a zkus znova přečíst pravidla. Protože ano, jsou tam karty, které rozhodují hru, ale sovuk to nebývá ;) Většinou když prohraju, tak přemýšlím, jak to zahrát priste lépe, no někdo se tak cítí, ze začne psat na zatrolenky, ze je hra asi rozbita. 

A teď se to po těch kecech pokusím vysvětlit. Zahrajes kartu nebo zautocis, většina hracu hraje 2-3 karty. Buduje armádu, zbytečně, můžeš útočit jen jednou. Nenápadný? Tak mám nenepadneho, nebo mám lovce nebo mám kartu, která efektem sovuka zabije nebo mám zuriveho a útočím 2x. Pokud si i přesto se sovukem neporadím, mám mozkozrouta, sovuk je můj. Mám sovuka a neumím se proti němu bránit? Tak ho nehraji. Dokud má protohrac mozkozrouty. Těch rozhodnutí na těch par karet je dost co? Věř ale ze sovuk hru nerozhoduje, rozhodují ji povětšinou karty, které ti daji větší karetní výhodu. Ale je vlastně jedno co je ve hře za karty a proč? Protože jsou tady mozkozroutove. I kdyby karty nebyly balancovane, tak o všem co přijde na stůl, rozhodujes ty sám a nebo ty sám skrze mozkozrouty.

26.11.2023 00:31:40

Krásně vysvětleno Jerryku. Mozkožrout forever

26.11.2023 06:42:07

nikto nic nehovori o rozbitej hre. hru nepredavam, ani neodkladam na policku. len som chcel vediet objektivny nazor na sovouka.

takze ak NENAPADNY na mna zautoci, tak ja mozem branit len s NENAPADNYM.

ale ked zautocim ja s kartickou LOVEC, tak mozem zautocit aj na karticku NENAPADNY?

26.11.2023 11:38:24

@dype jasne ze mozes.

26.11.2023 12:03:12

tak potom je jasne, kde sme spravili chybu, my sme si vytvorili z NENAPADNY → NEZABITELNY :D

26.11.2023 14:13:17

Vyuziju, že se tady ožila diskuze a je teď čerstvá..když nějaká karta přidává efekt “odolný”; nebo sama karta kopíruje takovou schopnost od nepřítele. Následně taková karta se schopností “odolný” utrpí zranění - označíme že utrpěla.

Chci si jen ověřit - zůstává taková karta i poté, co o tu schopnost přijde? Ať už je vyřazený společník který ji přidával, nebo od soupeře od kterého to sama kopírovala.

Díky :)

26.11.2023 20:18:48

Vybíráme z Bazaru

Festival zvířátek KS verze CZ verze
Festival zvířátek KS verze CZ verze
Akt. cena: 2700 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas