Mozkožrout - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 25 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Nerdlab Games
Portal Games
Autoři: Christian Kudahl
Marvin Hegen
Richard Garfield
Skaff Elias
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Má cenu pořizovat?

Ahoj, má cenu pořizovat Mozkožrouta, když mám Star Realms, Radlands: Gangy pustiny, Star Wars: The Deckbuilding Game, Harry Potter: Boj o Bradavice – Obrana proti černé magii, Magic the Gathering (pouze formou před připravených balíčků) a do budoucna chci určitě pořídit Hero Realms, potažmo Keyforge?

Zároveň zvažuji pořídit Úlomky nekonečna, takže budu rád i za názory ve vztahu k této hře. 

18.7.2023 07:49:19

Keyforge rozhodně pořizuj, ten je super. Ale k Mozkožroutovi - má smysl ho pořizovat, pokud budeš mít někdy chuť si dát “ten závěr” zmiňovaných her. Ten moment, kdy už hra jde do finishe, ale nechce se ti hrát celou tu budovací fázi. Tady prostě získáš 10 karet, které se zpravidla silně kombí a s nimi to nějak za chvilku odehraješ. Takže já bych to určitě pořídil. Nic ve tvé sbírce to nenahradí, ale hezky ji to doplní o trochu zrychlený zážitek. 

---
Time Slug Studio

18.7.2023 09:07:00

Rozhodne pořídit. Většinu her co uvadis jsou deckbuilding, což mozkozrout rozhodne není. Troufám si říct, ze je chytřeji postaveny než preconstructed decky v MtG, s tím bonusem, ze mas za 5-15 minut odehranou hru a nesrovnatelne vyšší znovuhratelnost. Ano umí to s cca 50 kartama pro oba dohromady vs MtG 120? Celkove mi přijde hodnocení mozkozrouta docela podstrelene, protože dostaneš v par kartách plný herní zážitek, který mu závidí hry, kde jedna partie trvá i několikrát déle. Náhoda je zastoupena v každé karetní hře, ale pokud zde někdo bude psat o moc velké náhodě, věř, ze je to spis tím, ze dotyčný hru nepochopil. Jedno minus ta hra má, je proste hrozne zla 😂 kdo nedává zlý hry, ať nekupuje. Jinak je to geniální hra, kterou musí urážet fakt, ze je hodnocením na úrovni tak strategické hry jako je harry potter boj o bradavice, ve které si Liznu 5 karet, hodím s nima o stůl, spocitam blesky, srdíčka a peníze a hraje další. 🙈

18.7.2023 09:47:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Jestli tě zmíněný hry baví, tak bych k Mindbugu přistupoval jako k o level jednoduššímu a rychlejšímu filleru. Za mě to za ty peníze stojí.

18.7.2023 11:56:46

Díky za názory, Mozkožrouta už mám objednaného :D. Rychlá, kombicí, konfliktní hra se neztratí.

19.7.2023 08:07:37

Vybíráme z Bazaru

Pokémon ETB Paradox Rift doplňky + promo karta
Pokémon ETB Paradox Rift doplňky + promo karta
Akt. cena: 55 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas