Medvídci HOP!

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Medvídci HOP! - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 5 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: kooperativní, logická, dětská hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Marie Fort
Wilfried Fort
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Na opuštěném severním pobřeží, kde se ledové kry třpytí v zimním slunci, začíná naše dobrodružství. Čtyři malí medvídci se ocitli v potížích. Jejich rodiče jsou na druhém břehu, zatímco oni zůstali na začínajících ledových krách. Pomozte těmto odvážným medvídkům přeskákat po krách na ledové pole na druhé straně předtím, než všechny kry roztají.

O co ve hře jde:

Medvídci HOP! je logická a kooperativní hra, ve které hráči přebírají roli čtyř roztomilých medvídků. Jejich cílem je dostat se na druhý břeh, kde čekají jejich rodiče. Hráči musí spolupracovat a strategicky přeskakovat mezi ledovými krami, využívat vítr k pohybu a vyvarovat se tulením překážkám.

Příprava hry:

Hra začíná s rozložením herního plánu, který reprezentuje ledový labyrin, kde se nacházejí medvídci. Na herním plánu jsou čtyři různě barevní medvídci, každý z nich má své vlastní cílové místo na druhém břehu. Dále jsou zde dílky představující tuly a skály, které tvoří překážky. Hra může být nastavena s různým počtem tuleňů a skal podle obtížnosti.

Průběh hry:

Hra je kooperativní, což znamená, že hráči spolupracují na dosažení společného cíle. Na začátku tahu si hráč hodí dvěma kostkami. První kostka určuje pohyb medvídka, a druhá určuje události spojené s ledovými krami. Medvídci se snaží skákat na sousední ledové kry, přičemž musí dodržovat pravidla (nesmí skákat úhlopříčně, přeskočit skálu nebo tuleně, a nesmí skočit do vody). Pokud kostka ukáže „vítr“, hráč může přesunout dílek ledové kry.

Konec hry:

Hra končí dvěma  způsoby. První je, pokud na kostce padne symbol „prasklina“, a na herním plánu není žádný dílek ledové kry, který by mohl být vrácen zpět do krabice. Tímto způsobem hráči prohrávají. Druhý způsob ukončení hry je, když všichni čtyři medvídci úspěšně dorazí na druhý břeh a obsadí cílová místa své barvy. V tomto případě hráči vítězí.

Tato logická a dobrodružná hra nabízí možnost týmové spolupráce a strategické myšlení, a to v prostředí, kde medvídci potřebují překonat přírodní překážky, aby se dostali k jejich rodině na druhý břeh.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Halls of Hegra
Halls of Hegra
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas