Koťátka - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 6 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: strategická, intriky, dětská hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Trefl
Autoři: Adam Strzelecki
Rok vydání: 0
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

V této hře se pokusíte získat přízeň toulavých kočičích kamarádů.
 

Příprava hry:

V krabici najdete čtyři destičky polštářků, které si hráči rozloží, a pokud nejsou všichni soupeři přítomni, zbývající destičky zůstanou k dispozici na dosah. Následně se připraví nabídka koček (čtyři náhodné karty jsou odhaleny), stejně jako balíček karet lákadel. Každý hráč si následně vybere jednu kartu lákadla a položí ji na svou desku.
 

Průběh hry:

Hra se zaměřuje na získání koťat, což hráči mohou udělat dvěma způsoby: buď si vezmou náhodnou kartu lákadla, nebo se pokusí nalákat kočičí přátele pomocí svých karet lákadel. I když nevíte předem, zda vám nové lákadlo pomůže, máte možnost libovolně měnit svou zásobu, avšak můžete se setkat i s nepříjemným psem, který vyplaší všechna koťata a hráč ztratí své lákadla.
 

Konec hry:

Každé nalákané koťátko má bodovou hodnotu od jedničky do trojky, přičemž hráč, který jako první dosáhne deseti bodů s pomocí svých kočičích přátel, vyhrává hru. Speciální schopnosti koťat lze využít pouze jednou za hru, což přidává do hry prvky taktiky.
 
Hra je určena především pro nejmladší hráče, kteří si užijí roztomilé téma a jednoduchost pravidel. Možnost krást karty lákadel od soupeřů může být trochu frustrující, ale vzhledem k tomu, že karty nejsou vzácné, není to zásadní problém. Varianty a dodatečné prvky zvýší rozmanitost hry, i když příručka pro hru není nejpřehlednější. 

Autor: JonnyTheFox

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Gemini Gauntlet
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 14 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas