Kočkombat - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–2
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 15 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Alexandre Aguilar
Romaric Galonnier
Rok vydání: 2024
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Hra je prostá, střídáte se v otáčení a přesouvání destiček. Rozmístěte chytře kočky z vašeho klanu a ulovte všechnu kořist, ale dejte si pozor na psy! Chcete ulovit co nejvíce kořisti (myší, holubů a much) se svými kočkami, nicméně soupeř udělá vše pro to, aby vaše kočky chytili psi... A co vy? Přemýšlíte stejně! 

Tímto titulem získáte konfrontační hru ve stylu Toma a Jerryho. Kočkombat je mírně asymetrická taktická hra pro dva hráče na 15 minut.

Příprava hry:

Každý hráč si zvolí jeden z klanů a získá tak zvláštní schopnosti upravující pravidla hry. Zamícháte a umístíte všechny destičky obou klanů, psů a kořisti lícem dolů do mřížky 5x5 destiček. Prostřední destičku otočíte lícem nahoru.

Průběh hry:

Hráči se střídají v tazích. Vždy otočí jednu destičku lícem nahoru a následně ji prohodí s jinou destičkou podle pravidel a toho, jaký typ destičky právě otočili (kočka, pes, kořist). Takto se po tazích střídají, dokud nejsou všechny destičky otočeny lícem nahoru. Následně psi zaženou všechny kočky, na které ukazují. 

Konec hry:

Poté, co se tak stane, každá kořist a odpovídající body za ni připadnou hráči, který sousedí s touto kořistí svými kočkami s nejvyšším součtem.

Vítězí hráč, který takto získal nejvíce bodů.

Autor: KaStanCZE

Další názvy této společenské hry

  • Pocket Cats

Vybíráme z Bazaru

Nabis, le dernier Spartiate 195 av. J.-C.
Nabis, le dernier Spartiate 195 av. J.-C.
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas