Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 240 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Současnost |
Herní kategorie: | strategická, ekonomická |
Herní mechanismy: | neuvedeno |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Banana Games Ediciones MasQueOca Ion Game Design Sierra Madre Games |
Autoři: | Dom Rougier Jon Manker Justin Grey Phil Eklund |
Rok vydání: | 2020 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
5. modul
Na gamefoundu jsem objevil, že běží kampaň na 5.modul
@IN je případné vydání reálné?
Mě zase prosím zajímají i ty předchozí modely, které nevyšli v CZ verzi. Mám pocit, že se někde psalo, že v CZ budou, ale jak? budou extra v krabičkách, nebo součástí dotisku základu?
Spolu se zakladem planujeme vyrobu modulu 3, 4 a 5. Pravdepodobne jako one box reseni (tedy budou jako jeden dodatecny produkt).
----------------------
Majitel liščí krabice
Jo, tohle je krásná zpráva. Tahle hra je svatý grál na poli hard sci-fi.
no to je naprosto skvělá zpráva :)
Děkujeme za vaší péči, kterou hře dáváte.
Anglickou verzi jsem prodal a už se těším až zaplním stůl mapou a všemi moduly.
Chybí mi, jestli to chápu správně jen modul 4 a 5. Ostatní vyšly v All in edici česky… proč tedy moduly 3,4,5 dohromady? Budu mít tedy modul 3 dvakrát? Nebo jsem něco nepochopil? Díky za odpověď…
www.meepleoholi.cz - server o deskových hrách. Více dojmů, méně popisů a novinek.
Česky jsou snad moduly 0, 1, 2.
Je to tak. Soucasti krabice ceskeho vydani HF jsou moduly 0, 1 a 2.
Ted vydame 3, 4 a 5. Nakonec v baleni kazdy zvlast.
----------------------
Majitel liščí krabice
Díky za vysvětlení… nenapadlo mě, že číslování bude jako v programovacích jazycích (možná že i záměrně, vzhledem k tématu)
www.meepleoholi.cz - server o deskových hrách. Více dojmů, méně popisů a novinek.
Spíš je to asi o tom, že v originále vyšly moduly 1 a 2 zvlášť jako krabicové balení a pak se nabízelo jak pojmenovat volitelný modul, který byl součástí základní hry (tuším politika), takže z toho udělali modul 0 :).
----------------------
Majitel liščí krabice
Pokud mám předobjednány HF, bude možnost přidat do objednávky i moduly 3 4 5? Ať to pěkně přijde všechno pospolu.
Budou. Až budeme vědět cenu a termín. Zatím je čas. Počítáme i s nějakým zvýhodněným bundlem všech tří modulů.
----------------------
Majitel liščí krabice
A darí sa?
Ach ho, tohle si nikdy nezahraju :(
@Drussbarb proč?
@Drussbarb: To jsem si také myslel. Doma to (ne)pochopitelně nevytáhnu. Nemám s kým, nehraju sólo, jiné výmluvy… Ovšem na akcích, jako třeba Zatrocon jo. Takže hraju HF4 cca 2× do roka. Není to moc. Issue je hraní s moduly, protože nasypat to do hry najednou není snadné a jak se to nehraje moc často, tak spoustu pravidel pozapomínám… :)
Kdybych vážně chtěl, mohl bych se poptat třeba zde, domluvit hraní někde v dojezdu cca 50 km od mého bydliště. Nebo naopak pozvat někoho ke mě. Jakože někdy jsou ty překážky víc v hlavě a nějakém tom nastavení. Ono zase o víkendech kdy by to šlo nejlépe dělávám jiné záležitosti a hraju s děckama třeba TTRPG.
Vstupní bariéra je u téhle hry prostě moc velká. Navíc jako skoro u každé hry (ale u téhle myslím víc) to začne mít kouzlo až po pár odehraných hrách, kdy se usadí pravidla a začne to dávat smysl.
Mám to stejně, mám to doma pár let, dotunil jsem to 3D tiskem, ale ještě jsem to nehrál…
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cleopatra and society of architects
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 9 hodin