Hero Town - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 6 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy, Sci-fi
Herní kategorie: dětská hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Djeco
Autoři: Vincent Bonnard
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Hero Town je kooperativní hra na hrdiny, při níž si procvičíte paměť. Cílem hry je porazit Superpadouchy dříve, než dojde ke zničení mrakodrapu.


Příprava hry:

Sestavte z 6 karet mrakodrap (stranou z neponičených částí). Doprostřed stolu rozložte lícem nahoru 6 karet se Superhrdiny. Zamíchejte karty se Superpadouchy, vytvořte z nich balíček lícem dolů a položte jej vedle karet se Superhrdiny. Rozdejte mezi hráče karty s výzbrojí (počet karet závisí na počtu hráčů). Hráči se snaží zapamatovat si karty, které mají před sebou, a poté je otočí obrázky dolů.


Průběh hry:

Všichni hráči najednou společně čelí Superpadouchům. Každý Superpadouch se bojí 1 či 2 Supehrdinů. Hráči přivolávají Superhrdiny, aby porazili Superpadouchy. Musí k tomu ale najít tu správnou výzbroj.

Na začátku kola hráči otočí 2 karty se Superpadouchy. Hráči poté otáčí své karty s výzbrojí (počet otáčených karet závisí na počtu hráčů) a snaží se najít takovou, která přivolá Superhrdinu schopného porazit Superpadouchy. Během této části hry se mohou spolu hráči domlouvat a vybírat karty, které otočí.

Jakmile se otočí karty s výzbrojí, všichni hráči zkontrolují, které Superhrdiny mohou pomocí této výzbroje povolat, a zda tito hrdinové mohou Superpadouchy porazit. Aby mohli hráči povolat Superhrdiny, odloží zvolené karty s výzbrojí.

Pokud je Superpadouch poražen, karta se vyřadí ze hry a použité karty s výzbrojí jsou také vyřazeny ze hry, pokud ne, jeho karta zůstává na místě, karty s nevyužitou výzbrojí také zůstávají na stole, otočeny obrázkem nahoru, a hráči otočí jeden dílek puzzle tak, aby na něm byla vidět strana s hořící budovou. Poté se změní začínající hráč a začíná další kolo hry.


Konec hry:

Hra končí po 6 kolech, kdy byli odkryti všichni Superpadouši. Pokud mrakodrap kompletně neshořel, vítězí všichni hráči! Superhrdinové odrazili útok Superpadouchů a zachrání město.

Autor: chejnik

Vybíráme z Bazaru

High Frontier CZ
High Frontier CZ
Akt. cena: 3200 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas