Eldritch Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Corey Konieczka
Nikki Valens
Richard Launius
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

aktivní expedice

doufám, že tomu rozumím dobře:

S kartou expedice se lze střetnout jen na políčku s žetonem aktivní expedice, jinak se na tom políčku tahá obecné setkání.

Nerozumím pak ale tomu, proč je karet expedic víc, než karet pro konkrétní lokality nebo víc než těch obecných, když se během hry podívám maximálně na dvě až tři, zatímco těch obecných protočím klidně deset?

hrajeme to správně?
11.5.2020 15:29:06

Expedice
Ano,hrajete to správně, a že jich je víc,tak v základu je 6 expedičních polí,ke každému jsou tři střetnutí tak pak je 18 karet, aby byla jistá variabilita ve střetnutí a nestalo se, že v každém střetnutí na expedici bude příležitost získat artefakt. A co si budeme povídat základ je celkově dost oškubaný,podle mě je Eldritch zajímavější tak od dvou tří rozšíření,kdy už se hra začne stávat pestřejší.

11.5.2020 15:38:40

Froggery
Díky za odpověď.
Máme k tomu Pyramidy +FL + SR + CiR, takže ten paklík je už dost slušný a právě proto mi přijde zvláštní, že je třetinový oproti neurčeným střetnutím, která se i tak opakují relativně často.
Ale zas to má kouzlo, že se radši střetneme na expedici zkrátka jen proto, že tam pravděpodobně bude něco úplně nového.

11.5.2020 15:44:56

To se da vyresit tim> ze si vytisknes karticky neurcenych stretnuti z prekladu a pridas k nim zadni stranu. Aspon se Ti to tak neokouka.
Me chybi pouze Mom, ktery neni v Cechach k sehnani, tak jsem to pro nej taky tak udelal.

Za me je malo stretnuti ve vnejsich svetech, ktere nejsou specificke pro misto jako u neurcenych stretnuti - tam jsou 3 na 1 karticce. Daval jsem tu link na AJ verzi custom rozsireni stretnuti ve vnejsich svetech, ale k prekladu se nikdo nema a ja si na to netroufam. - p_lichnovsky

Vybíráme z Bazaru

Tudor
Tudor
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas