Dice Hospital - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: desková hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Alley Cat Games
Kobold Spieleverlag
Autoři: Mike Nudd
Stan Kordonskiy
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy, materiál, variabilita, hratelnost ve dvou?

Ahoj. Jaká je hra - materiál, variabilita, hratelnost ve dvou? Zaujme ještě něčím ne úplně obvyklým v dnešní záplavě her? Děkuji.

31.7.2022 10:51:59

Ahoj, my jsme to pořídili na hraní s dětmi (12 + 17 let), takže o dojmy z hraní ve dvou se nepodělím, ale jinak:

  • Komponenty jsou luxusní (obzvlášť plastové sanitky a helikoptéra jsou boží, ale máme deluxe verzi se všemi expanzemi). I základ ale bude OK - dřevěné meeplíky jsou i tam, karton nemocnice a dalších místností je kvalitní, karty také v pohodě. Kartonové žetonky krve & lebek bohatě stačí (v deluxe jsou dřevěné), holt je to bez těch roztomilých plastových sanitek, ale hratelnosti to nijak neubírá).
  • Nápad léčit kostičky je vtipnej a hra je rychlá, svižná (dost věcí probíhá u všech hráčů zároveň) a nějaká ta strategie se v ní taky najde, i v základu. Zároveň je tam dost náhody na to, aby to vyhrály děti. Jo, a děti milujou rozšíření s porodnicí, ale s tím je vždycky zmastím, takže je to asi těžší (základ se mi s nimi ještě vyhrát nepovedlo).  
  • Doporučila bych to na 100% pro hraní s dětmi nebo pokud hledáte jednodušší ale chytrou hru. Strategické orgie od toho nečekejte, je to přece jen rodinná záležitost. 

1.8.2022 10:39:25

Vybíráme z Bazaru

Pokojovky
Pokojovky
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas