Bossin' Space - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Jindřich Pavlásek
Petr Vojtěch
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

Měl jsem možnost si tuto hru zahrát přímo s jejím autorem. Myslím si, že by se Bossin' Space neměl ztratit v davu! Nejvíce se mi líbí nejistota mezi hráči, co vyloží za akce, které následně odkryjí, seřadí a postupně vyhodnotí!

Měli jste možnost tuto hru ozkoušet? Budu velmi rád, když poreferujete o svých dojmech..:)
28.9.2019 21:38:00 | Upraveno autorem (porovnej)

Paa

Vyzkoušel jsem v klubu deskovkářů a zamiloval se. Na první dojem to vypadá parádně a propracovaně, vyžaduje to přemýšlení, ale je v tom vážně brutální podíl náhody. Odehráno zatím asi deset her. Bohužel první bedna došla rozbitá (špatně zabaleno přímo v Albi), na druhý pokus pro změnu chybí asi deset karet a při srovnání které jsem zjistil, že v jednom balení jsou třeba tři karty a v druhém jedna, a pak zase naopak, čili ten efekt náhody se zdá je aplikován ještě ve fabrice. Sem jsem primárně přišel mrknout, jestli existuje soupis karet, ať jsem schopen z těch dvou balení udělat aspoň jednu komplet. Dost chyb tisku, karty jsou poškozené, některé s olámanými rohy, odřené, různé odstíny. Občas se stane, ale u téhle hry se problémy reálně týkají asi třetiny karet, což ji kvalitativně (výroba/balení) dostává snad na úplné dno toho, co jsem kdy zažil.

24.11.2021 20:40:32

@Paa To zní naprosto šíleně a dost mě to mrzí. Chápu, že je to dost otravné, ale reklamoval bych to znovu. Pokud se nepletu, tak každou chvílí by měla dorazit nová verze hry, u které se snad lépe pohlídala kvalita. Takže bych třeba poprosil, jestli nemůžete dostat tu. Případně alespoň poprosit v Albi, aby zkontrolovali to co posílají, jestli jsou tam komponenty v pohodě. Seznam karet případně poslat taky můžu. 

---
Time Slug Studio

24.11.2021 21:29:37

Paa

@Bedikk Jako zase bych to nehrotil, tohle není hra, co by se asi dala hrát neomezeně, takže po nějaké době prostě pošlu zase mezi lidi. Seznam karet by mi pomohl, aktuálně ale čekám na jejich vyjádření, jestli to vůbec řešit. Na tu kontrolu z jejich strany bych úplně nesázel, samotná hra je ve folii, stejně jako karty, kterých je kolem 150, na to by padlo odpoledne, takže by bylo jednodušší prostě poslat novou.

25.11.2021 08:41:21

Vybíráme z Bazaru

Hra o truny - cyklus Západozemí
Hra o truny - cyklus Západozemí
Akt. cena: 10 €
Končí za: 20 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas