Bezva fotka - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: dětská hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Romain Caterdjian
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vydáte se na cestu kolem světa jako váš oblíbený světoběžník, plníte své sny o dobrodružství a objevování divoké přírody. Tento svět však není obyčejný, protože nejste jen světoběžníkem, ale i slavným fotografem. Vaším úkolem je zachytit kouzlo divokých zvířat ve vašem objektivu a rozšířit svou sbírku neotřelých fotografií.

Hráči se ocitnou v kůži světoběžníků a slavných fotografů přírody. Vaším cílem je získat co nejvíce nezapomenutelných snímků divokých zvířat. S každým tahem máte na výběr mezi dvěma akcemi: vyfotit zvíře, nebo doplnit album. Vaším cílem je sestavit co nejvíce fotografií divokých zvířat a získat za ně body.

Příprava hry:

Připrava hry je základním krokem. Kartami krajiny vytvoříte prostředí, kde se budou zvířata objevovat. Každý hráč obdrží několik karet krajiny a vytvoří album na uložení svých fotografií. V této fázi se také připraví zásoba fotografií zvířat, včetně tajemného yettiho, který představuje výzvu pro všechny hráče.

Průběh hry:

Hra se střídá mezi vyfocením zvířat a doplněním alba. Každý hráč se snaží vyfotit co nejvíce zvířat tak, aby získal co nejvíce bodů. Fotografování zvířat je zábavná a napínavá část hry, kde se každý hráč může cíleně snažit o získání bezva fotky, což přináší bonusové body.

Konec hry:

Hra končí po dohrání všech karet krajiny a dalším kolem. Po skončení hry dochází k závěrečnému vyhodnocení, kde hráči získávají body za fotky v jejich albech, bezva fotky a kompletní snímky yettiho. Vítězem se stává hráč s nejvyšším počtem bodů, přičemž kompletní snímek yettiho může rozhodnout o vítězi, pokud dojde k remíze.

Tak tedy, připravte svůj fotoaparát a vydejte se do této fascinující hry BEZVA FOTKA, kde budete cestovat světem a snažit se zachytit krásu divoké přírody na svých fotografiích. Získejte co nejvíce bodů a staňte se fotografem roku!

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Set Chronicles of Drunagor: Age of Darkness
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas