Bestie - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Aron Midhall
Elon Midhall
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Raaga vylepšený utok s hydrou

Ahoj, mam jeden dotaz na Raagu. Když mám vylepšenou dovednost kolos a i Eirtirin hněv a zaútočím kartou hydra, můj útok je za 2 zranění a díky vylepšení Eirtirin hněv můžu zaútočit na další cíl v okolí a ten útok je znovu za 2 zranění? (hydra má ještě podmínku terénu, ale to se asi na okolní pole kam můžu utočit nevztahuje). Ptám se protože mi to přijde docela silný a vyhrálo mi to hru.

 Dík

21.6.2023 21:59:58

Já to chápu stejně a taky se to za Raagu snažim takto hrát, jen získát dostatek zášti může být problém. Pokud se tedy Bestie výda tou to taktikou a lovci ji to překázi dost ji to spomalí a má pak problem dodělat hlavní cíl mise.

Recenzent obchodu Imago

22.6.2023 12:34:31

@Sonky, chápeš to určitě správně. Leviathan (fakt je to v češtině kolos?) zvýší sílu útoků bestie na dva, a Wrath of Eirtir to umožní zaútočit na další cíl v okolí. Zdůrazňuji slovo “další”, protože opravdu není možné zaútočit dvakrát na stejného osadníka kupříkladu. Ale jak již bylo řečeno, pokud se ti povede nashromáždit 7 záští abys tyto vylepšení mohl koupit, tak jsi vyhrál právem. 7 záští není úplně jednoduché nasbírat, pokud nezabiješ medvěda, a pokud jdeš po medvědovi, tak se odhalíš v rohu a to už by mělo lovcům poskytnout dost příležitostí tě za to potrestat.

23.6.2023 21:08:34

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů: Karetní hra - Kopce Emyn Muil
Pán prstenů: Karetní hra - Kopce Emyn Muil
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas