Bang! Duel - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Emiliano Sciarra
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

dynamit a chřestýš

chci se zeptat:
1) dynamit a chřestýš na ně se líže karta pouze když mám aktivní postavu u které leží dynamit a chřestýš? (nebo pokaždé)
2) chřestýš mi leží u postavy jak dlouho? dokud ho neodeberu nějakou kartou? a do té doby na něj pořád lížu kartu? nebo je to jenom jednou a pak jde do odhazovacího balíčku? (jako vězení u klasického bang)

2.6.2020 08:39:03

dynamit a chřestýš
1) je to jasně napsáno v pravidlech na straně č. 7 - obě karty na sobě mají symbol se dvěma šípy, tyto karty se pokládají před postavu aby bylo jasné, že jsou pořád aktivní, tedy i pro ZP. Tzn. karta se líže pokaždé.

2) opět viz pravidla strana č. 12 - "Pozor: na rozdíl od Dynamitu, není Chřestýš odhozen poté, co zbůsobí ztrátu života, ale pokračuje tah za tahem, dokud není nějakým způsobem odstraněn." To se může stát např. pomocí karet Učitelka nebo Loupež.

Před položením dotazu si prosím přečti pečlivě pravidla hry (nejlépe několikrát). Pokud odpověď zodpovídá tvůj dotaz, tak ji označ srdíčkem, aby bylo jasné, že je dotaz vyřešen a nepokoušel se na něj zbytečně odpovídat někdo jiný. (To platí o pro tvůj včerajší dotaz:)) Doma mě také učili poděkovat...

2.6.2020 09:06:41 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Sherlock: Poslední výzva
Sherlock: Poslední výzva
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas