Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rozšíření pro hru: |
Arena: The Contest |
Počet hráčů: | 1–8 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, RPG |
Čeština: | undefined |
Vydavatelé: | Dragori Games |
Autoři: | Alexandre Aboud Danilo de Alcantara |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Dodanie hry z Ks
Keďže už po Európe hlásia ľudia dodanie hry,ale bez akéhokoľvek upozornenia,chcem sa opýtať ,či obdržal niekto hru na Slovensku a od ktorej kuriérskej spoločnosti?
je tady v cechach jeste nekdo kdo hru nedostal?
Já kromě základní krabice pořád nic dalšího nemám.
tak nějak jsem žil v domnění, že tu novou kampaň dělaj pro to, aby si lidi mohli dokoupit to co jim chybí z těch předchozích…to oznámení v posledním updatu, že v PM bude omezenej počet věcí, resp kopií věcí z předchozích kampaní je celkem podpásovka…
já si chtěl dokoupit Elder Dragona kterej mi jedinej chybuju, tak schválně esli se na mě dostane…
To jsem pochopil, že se týká hlavně Tanares Ultimate. Zvlášť, co se týče Elder Dragona, tak tam se počet bude určovat podle PM, když nebyl ani v nabidce v kampani.
Jaktoze je u takto obri hry takto nulovy feeling, dojmy a diskuze na bode.mrazu?
My napríklad stále čakáme na svoju kópiu, ktorá sa niekde stratila.. Takže je ťažké písať dojmy.
@Korenar Přišlo to až v půlce léta a necelý měsíc potom začala nová kampaň s update packem. Takže si asi všichni chceme počkat, až to příští rok přijde.
Aha….podle kampane jsem nabyl dojmu, ze je to X let stara hra a toto je takovy ten navoneny KS reprint v deluxe provedeni 🤦♂️
To ale chteji dost penez za v podstate neznamou hru. Ale ty malovane verze mi prijdou bozi a za prijemny doplatek
ja jsem refundoval svoji podporu v posledni kampani. a to jsem si bral jenom standee verzi. co pak nastrelili za ceny za dopravu a dph (vcetne navyseni za early bird "zdarma") bylo nesnesitelne. sice refundovali jen 80%, takze jsem vyhodil $20 jen tak do luftu, ale stejne mam z toho dobry pocit, ze jsem se nenechal a dalsi vypalne jim nedal.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Obleva CZ
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 7 dnů