Prosba o pomoc - průzkum do školy (cca na 3 min)

Ahoj všichni,

syn dělá do školy práci o jednom malém regionálním pivovaru a součástí je i malý průzkum preferencí konzumentů piva. S deskovkami to sice přímo nesouvisí, ale co si budeme namlouvat, někdo si občas i u té hry pivo nebo víno pro dobrou náladu dá, a třeba i ten, kdo si dá pivo naprosto výjimečně, tak asi tuší, zda mu chutná spíše klasické točené pivo, nebo si dá raději ovocné nealko z plechovky.

Pokud by tedy kdokoliv z vás byl ochoten věnovat cca 3 minuty malému anonymnímu dotazníku (19 otázek typu a/b/c), tak by nám moc pomohl.

Smysl má odpovídat do pátečního rána (10.2.) - někdy během dopoledne budou výsledky zpracovány.

Děkuji moc za pomoc.

 

Dotazník naleznete zde:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=58z4XoFWRUeTpHRRazK6hYTmCAIDkhZMnybbUfdKKv1UMzJOQkc1RUZFWFVKUzZPRkVSQkMxN1AzMC4u

7.2.2023 22:17:52 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj, rad bych podekoval vsem ochotnym zatrolenkarum, kteri jiz dotaznik vyplnili. Pokud se behem dneska jeste nekdo dalsi prida, budu moc vdecny.

Preji krasny den a diky moc.

9.2.2023 10:13:48

@Bluda Taky jsem to ještě vyplnil. Jen bych příště trochu víc poladil odpovědi. Možnost Nevím na obecnou otázku mi přijde přebytečná. Pijete pivo doma? Nevím. A kdo to má jako vědět? Nevím mužů odpovědět třeba na nějakou preferenci. Máte rád ovocná piva? Nevím, nezkoušel jsem a i tam je to docela sporné. Lepší by bylo něco ve smyslu Ano i ne nebo Občas apod.

Taky bych se příště zamyslel nad strukturou dotazníku, jak působí na dotazovaného. Já osobně konzumuji tak, že při vyplňování jsem byl vlastně sám zmaten, co vyplnit. V létě piju skoro každý den ovocné birrely a na nějakých srazech, kde se nehodí víno, si dám pivo, abych neurazil. Pivař nejsem, nechutná mi skoro žádné. Max. skleničku po mastném obědě, kdy si lahev rozdělíme mezi víc lidí. Proto bych se neoznačil za konzumenta piva, ale měl jsem pocit, že mě do takové image ten dotazník tlačí, takže jsem možná neodpovídal nezaujatě a snažil se nevypadat jako notor sám před sebou. :D

Berte to jako přátelskou zpětnou vazbu pro poučení do příště, ne jako že jsem to pohejtil. :)

_______________________________________
Můj seznam her na prodej (pište SZ):
https://www.zatrolene-hry.cz/uzivatel/havelock-1536/seznam-her/na-prodej-3681/

10.2.2023 08:06:41

Ahoj @Havelocku,

nektere z tvych pripominek jsem mel v podstate taky, ale ten dotaznik si sestavoval vicemene samostatne kluk a pokud nektere z mnou doporucenych uprav do formulare nezapracoval, nechtel jsem ho do toho prilis tlacit, protoze to melo byt predevsim jeho dilo. Az bude neco podobneho delat treba na vysoky (ted je ve tretaku), tak zas urcite bude o kus dal a bude to mit jiste lepsi uroven. 

Tobe i vsem ostatnim tedy dekuji za pomoc i shovivavost.

13.2.2023 00:50:40

Vybíráme z Bazaru

Wracking Crew scenar
Wracking Crew scenar
Akt. cena: 310 Kč
Končí za: 12 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas