Kde hrát v Praze?

Zdravím,

 

Můžete se prosím podělit o své tipy a zkušenosti, kde se dají dobře hrát hry v Praze? Nejde mi o specializoané podniky, kde se dají hry půjčit a jsou k tomu přímo určené, těch je na internetu dost. Spíše by mě zajímaly klasické podniky - hospody, kavárny atd… které jsou vhodné pro hraní s kamarády, ať už třeba přístup obsluhy, stoly a další věci, co jsou k hraní podstatné.

 

Budu rád, pokud se podělíte o své zkušenosti a nasdílíte své tipy.

 

Díky,

Lukáš

7.12.2023 21:15:23

Neumím odpovědět definitivně, ale také mám z něčeho začit. Mám poblíž 2 hospody kde částo mají volné stoly - půjdu tam rovnou a zeptám se co na to myslejí - to asi bude nejférovější varianta. Mohou doporučit den/čas kdy je to méně obsazeno a podmínky. To je moje očekávání, jaká bude realita - uvidím a povím.

Pak druhá myšlenka - zkusit DDM. Mám nedaleko DDM Praha 4 a ne moc daleko DDM Modřany. V Modřanech byl dříve klub, ale jak jsem pochopil už po nějakou dobu nefunguje. Také potom sdílím svoje zkušenosti.

13.12.2023 21:04:14

Nemám moc konkrétních typů. Nikdy se na mě ale nějaká obsluha v Praze v žádný hospodě (i sebevětší knajpě) netvářila blbě, když jsem vytáhl deskovku. Takže pokud zrovna někde nemají mikro stolky a fakt blbý světlo, tak bych prostě zkoušel místní podniky a podporoval je. 

Obecně mi přijde, že docela dobře fungujou výčepy druhý cenový, protože tam bývá méně lidi, větší klid a často mají překvapivě hezký a velký stoly. 

Z konkrétních podniků, který už trochu na deskovky “hrajou” můžu zmínit Čajovna a Čajový bar Peklo, nebe, ráj na Žižkově nebo Čajový klub U hedvábné chobotnice.

Rád si poslechnu ale nějaký neprovařený nový místa, který zkusit.

14.12.2023 11:10:29

Geekárna kousek od Anděla. Je to něco mezi barem a kavárnou a deskoherní skupinky tam chodí hrát často. Některé stoly jsou větší, jiné menší, světlo taky jak u kterého stolu, ale dá se vybrat.

14.12.2023 11:21:29

My chodíme hrát do restaurace v Ikee. Nandáme si jídlo a kafe na tácy, sedneme ke stolku/stolu, pokrafeme a vytáhneme hru. Bývají to hezká uvolněná odpoledne.

14.12.2023 11:49:28

Vybíráme z Bazaru

Gloomhaven + 2 rosirenia
Gloomhaven + 2 rosirenia
Akt. cena: 230 €
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas