MINDOK: Na vlnách neznáma a Drako

Autor: Wolfsen | 23.6.2021 | 4

MindOK včera oznámil, že od 21. 6. je dostupná čeština v aplikaci ke hře Na vlnách neznáma a od včerejška je proto hra dostupná v obchodech. Dnes (23. 6.) pak MindOK naskladnil obě Draka, tj. jak původní Drako: Drak a trpaslíci, tak novější Drako: Zlobři a rytíři.

Ve hře Na vlnách neznáma se hráči stanou posádkou na palubě pirátské lodi a společně se snaží uspět v určité misi. Zároveň má ale každý z pirátů své vlastní tužby a cíle. Jedná se tedy o semikooperativní scénářovou hru, která kombinuje oblíbené mechaniky domovského vydavatelství Plaid Hat Games – tj. karty rozcestí a knihu příběhů (v tomto případě lokací). Karty rozcestí jsou však uloženy v doprovodné aplikaci, která je dostupná na adrese fwcrossroads.com a jednotlivá rozcestí jsou v ní jak zapsána namluvena, tak namluvena.

 

 

 

 

Drako je krátká asymetrická soubojová hra pro dva. V první variantě jeden hráč představuje draka, druhý tlupu tří trpaslíků, kteří se jej snaží ulovit. Ve druhé pak jeden hráč představuje skupinu tří rytířů, a druhý dva zlobry, kteří je přepadli. Obě varianty se dají kombinovat, takže na draka se mohou vydat místo trpaslíků rytíři nebo zlobři a trpaslíci mohou přepadnou rytíře atd. Své speciální schopnosti a způsob hry má jak každá strana, tak každá postavička ze skupiny (drak je ale pořád jen jeden).

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Watch
Watch
Akt. cena: 10 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas