BLACKFIRE: Stranger Things: Obrácený svět, Monolyth, Pyramido a Medvídci hop! skladem!

Autor: Tomoko | 15.9.2023 | 1

Dne 8. 9. 2023 vydavatelství Blackfire spustilo prodej svých čtyř dalších novinek. Jedná se o hru Stranger Things: Obrácený svět autora Roba Daviau, Monolyth Phila Walkera-Hardinga, Pyramido Ikhwana Kwona a Medvídci hop! dvojice autorů Marie a Wilfried Fort.

 

Privátní: 2023-09-14-01.jpg

 

Stranger Things: Obrácený svět je kooperativní hra, kde se hráči ujmou rolí hlavních hrdinů, aby se pokusili zastavit děsivé nadpřirozené síly a zachránili Willa před hrůzami Obráceného světa. Hra obsahuje několik scénářů vycházejících z prvních dvou sérií populárního seriálů, kde každý z nich má své vlastní podmínky vítězství. Každá série má také svou vlastní mapu a sadu karet.

Hráči se se svými postavami pohybují po Hawkinsu, shromažďují informace a spojence, unikají před tajnou vládní agenturou a bojují s nájezdníky z Obráceného světa, přičemž jejich hlavním úkolem je, odstranit z hrací desky žetony nepřátel dříve, než jim uběhne čas. Hráči ve hře naleznou 6 hratelných postav: Mike, Dustin, Lucas, Joyce, Hopper a Jonathan, přičemž další postava Eleven je zahrnuta jako sdílená postava, za kterou mohou hráči pomáhat. Ostatní postavy ze série: Barb, Steve nebo Max jsou spojenci, kteří hráčům poskytují další výhody nebo schopnosti.

Promo kartu Eleven (Jedenáctka) je možné si stáhnout. Tuto promo kartu najdete na webu vydavatele nebo také v profilu hry v sekci Ke stažení.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 12 let s herní dobou okolo 60 minut.

 

Privátní: 2023-09-14-02.png

 

Monolyth je rodinná abstraktní hra, ve které se hráči ujmou role stavitelů monolitů z trojrozměrných tetrisových dílků rozličných tvarů.

Hráči si v průběhu hry vybírají z kruhové nabídky stavební kameny monolitů v různých barvách. Ty se snaží umisťovat na svou stavební desku, a přitom dodržovat přidělené barevné schéma, které jim pomůže získat vítězné body. Hráči mohou získávat body několika způsoby, od rychlého dokončení své stavby přes stavbu struktury zobrazené na jejich kartě až po splnění proroctví o tom, že mají určité barevné kameny na určitých místech ve své stavbě. Hráči se také snaží dokončit jednotlivé úrovně své stavby rychleji než jejich soupeři, aby získali bonusové body.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 30 minut.

 

Privátní: 2023-09-14-03.png

Pyramido je rodinná hra o stavbě té nejokázalejší pyramidy zasazená do prostředí starověkého Egypta. Základním mechanismem hry je umisťování dominových dílků do výše čtyř pater, přičemž mezi jednotlivými patry se vytvářejí spojení, která hráčům umožňují skórovat body. Hráči si v průběhu hry vybírají z nabídky dominové dílky s různými barevnými kombinacemi a různými typy vyobrazených drahokamů a snaží se je co nejefektivněji spojovat a přikládat k sobě v rámci jednotlivých pater pyramidy tak, aby získali co nejvíce vítězných bodů, přičemž se k sobě snaží přikládat a propojit dílky se stejným typem drahokamů.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 45 minut.

Privátní: 2023-09-14-04.png

 

Privátní: 2023-09-14-05.png

 

Medvídci hop! je rodinná logická kooperativní hra, ve které se hráči snaží pomoct čtveřici medvídků v podobě různobarevných žetonů, přeskákat po krách na ledové pole příslušné barvy na druhé straně hracího plánu dříve, než se všechny kry rozpustí. Během této cesty mohou medvídci přeskakovat z jedné ledové kry na druhou, ale přitom musí dávat pozor, aby se kry nerozpustily nebo aby nevyrušili spící tuleně, přičemž nemohou projít skrze skalnatá pole. V každém kole je navíc bude ovlivňovat počasí, které se určí hodem kostkou. Hod kostkou také určuje, se kterým medvídkem můžete v daném kolem pohnout. Hra obsahuje několik variant, jak hru připravit, aby se jednotlivé partie neopakovaly.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 5 let s herní dobou okolo 20 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Spirit Island ENG +  Pnp expansion + insert
Spirit Island ENG + Pnp expansion + insert
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 15 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas