Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 90 min |
Herní svět: | Současnost, Zvířátka |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Maxime Tardif |
Rok vydání: | 2023 |
Sdílej: |
Missprint K048 Chudá půda ?
Ahoj, karta krajiny K048 dává 3body za každou kartu s bodovou hodnotou 3- ( včetně startovních ). Připadalo nám to jako extrémně nevybalancovaná karta protože její cena je 5 a jiné karty které dávají relativně dost bodů ( ale žádná tolik co tato ) stojí kolem 10. V pravidlech tato karta figuruje v příkladu závěrečného bodování a hráč za ní dostane 13 bodů za 13 karet (tj. 1VB za kartu) takže myslím že u ní řádil tiskařský šotek.
Ma tam byt bodova hodnota 1, nahradni karta je k dispozici a ja hsem ji dostal automaticky k objednavce, zkus se poptat v nejake specialce nebo rovnou u mindoku
Tak diky za info , taky jsem přemýšlel proč jsou tu dvě (skoro stejné) karty.
Přesně tak, bohužel se do hry vloudil tiskařský šotek. Všichni ale, co mají hru skrze speciálky, by měli k objednávce automaticky dostat i opravenou kartu. Starou pak ze hry vyřaďte.
https://mindok.cz/aktuality/zelena-planeta-je-v-prodeji-nezapomente-si-vymenit-kartu/
_________
Vláďa z Mindoku
Ahoj díky za info.
Opravená karta je mezi promo kartami jako jsou ty měsíce a extra startovní karty nebo ještě někde jinde?
@Beetlejuice Opravená karta je dodávána samostatně, je ale možné, že ji obchody dali do balíčku s promo kartami :) Určitě ji ale nelze přehlédnout, promo karty jsou všechny fialové.
_________
Vláďa z Mindoku
Právě rozbaluji a mohu potvrdit, že jsem měl opravenou kartu přibalenou v promo balíčku (svět her). Byl tam i papírek s informací, že se ta chybná má touto kartou nahradit.
Inak aj vy mate tu opravenu kartu vacsiu ako ostatne? Nepatrne mi trci z balicka kariet, tak som ju porovnal s ostatnymi a vazne je o nieco vacsia.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Project L + Ghost Piece + Finesse Expansions
Akt. cena: 2024 Kč
Končí za: 5 dnů