Voidfall - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra, ekonomická
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Dávid Turczi
Nigel Buckle
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Rozšíření a Voidfall universe

První zmínky o rozšíření a nové hře z Voidfall univerza

"Jump" (working title): Project Jump has been on the Upcoming Projects chart since last July, and we have made a lot of progress on it since, as we are building up to its 2024 Q4 campaign launch. “Jump” is a game set in the Voidfall universe, but with a much more “zoomed in” perspective and a very different play style. We will be gradually sharing more info on this one, including some of the artwork that Ian O’Toole is working on, as we are getting closer to the official announcement date.

Voidfall expansion: We began working on a Voidfall expansion a few months ago and given how enthusiastic Nigel and David are about working on this game again, we have made a lot of progress already. We’ve been keeping an eye on community feedback, and I can already say that the expansion will be more than “just” additional content. We cannot wait to reveal more as we are getting closer to the estimated campaign date in 2025 Q1/Q2.

14.2.2024 11:32:46

Mno tak to jsem zvědavý, na oboje popravdě :-). Jsem zvědav, jak to rozšířen pojmou, jestli to nahradí a předělá některé ze stávajících mechanik, nebo jestli se jim to podaří otestovat a vyladit tak, že to dokonale zapadne mezi ty stávající a jestli (v obou případech) to posune hru ještě někam výš, což by jeden řekl, že už skoro nejde :-D.

14.2.2024 14:24:09

Velmi doufám, že v rámci nové kampaně bude zase k dostání galactic edice. Bohužel je Voidfall hra, která bez deluxe komponent nedává moc smysl. 

14.2.2024 14:53:20

@Dansemacabre  Záleží no, moc často ty speciální edice nedodělávají. Jako u Perseverance tam ted jde koupit i epizodu 1 a 2 v deluxi, ale tam úplně přehodnotili model a hra už nepůjde vůbec do retail verze.

Třeba by ale mohli udělat nějaký box s deluxe komponenty.

14.2.2024 17:04:13 | Upraveno autorem (porovnej)

Nevím kde ale slyšel jsem, že setup a úklid deluxe verze zabere více času a osobně často vidím deluxe obsah jen jako tunu zbytečně hezkého plastu navíc. :D @Dansemacabre  V čem je podle tebe  deluxe edice Voidfallu zásadní?

Díky. 

14.2.2024 19:40:48

@Lecithin obvykle Deluxe verze bývají jen plast navíc, tady je ale velmi funkční a hru zkrátka dělá lepší 

14.2.2024 19:55:29

  1. Krasne miniatury vs. placaty karton 
  2. Diatribuce zetonu po stole: s komponenty se manipuluje hodne a bez vyrezu staci drknuti a lita to vsude
  3. Stejne tak u player boardu: bez overlaye komponenty proste nedrzi na miste

Ocenuji, ze herne je to uplne stejna hra a lisi se jen v tech komponentech. Na obcasne hrani ten karton urcite staci, ale osobne mam fakt uchylku na pekne a vymazlene hry, ktere se dobre ovladaji, coz bohuzel Voidfall v zakladu uplne neni, byt herne je porad (temer) dokonaly.

 

Kdyby sly sehnat alespon ty figurky a player boardy, ale bohuzel na eshopu permanentne vyprodano. 

14.2.2024 21:22:42

@Dansemacabre Časem ty boardy a modely budou, teď v rámci Perseverance jdou přidat k pledge, takže je pánují dodělat, ale až s jejich další kampaní asi. Škoda je, že nemají pack na třívrstvé mapové díly, ty tomu přidají opravdu hodně.

14.2.2024 23:50:47

Věřím, že v další kampani ten Galactic box bude, akorát za vyšší cenu. Na eshop to už asi doskladnovat nebudou, viz Infinity Box u Anachrony, teď jsem to sice nekontroloval, ale minimálně roky tam nebyl.

 

 

 

15.2.2024 09:07:47

Vybíráme z Bazaru

Star Wars: Unlimited – set C a U karet pro hru.
Star Wars: Unlimited – set C a U karet pro hru.
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 10 hodin

Offcanvas