Včelín - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: strategická, ekonomická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Connie Vogelmann
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Serpentiny

Nedokážete mě někdo vysvětlit serpentiny v solu? Nějak to z toho příkladu v pravidlech u vyřezávání nemůžu pochopit. Díky.

22.2.2024 18:48:00

Nejsi sám, koho spálil letní žár.. :D

@Rumlos Ides podla S-curve nakreslenej na karte a cislo pri vyrezavani oznacuje ktory “tile” v poradi automata vezme. Ak pred tym ako moze vziat tile ktory najde ako x-tý v poradí narazi na koniec plochy - mas tu kartu otocit o 180° a ist v novom smere trajektorie a dokoncit pohyb kym sa sa nedotknes x-tého dieliku.

Priklad z pravidiel je ze prvý krát sa dotkne spodneho tile (1), pokracuje v trase narazi na tile v hornom rade (2). Pride na koniec, kartu otocis o 180°, a pokracujes kym narazis na dalsi tile v poradi (3) a ten automata vezme.

 

nemám teraz pred sebou CZ pravidla, ale takto to znie v EN:

The S-curve indicates that carving tiles should be counted, beginning at the lower right, left across the bottom row, then up and right across the top row. Reaching the top right corner, reverse course and continue left across the top row, then down and right across the bottom row until arriving at a carving tile for the third time

22.2.2024 18:55:51 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Greenland CZ
Greenland CZ
Akt. cena: 555 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas