Temné Znamení - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Zaklínadla a souboj s prastarým

Ahoj, potřeboval bych potvrdit možná i vyvrátit následující tvrzení:

1) Použít zaklínadlo (pokud ho mám ve vybavení samozřejmě), respektive zaklít kostku můžu kdykoliv po jakémkoliv svém hodu? Tedy i při úspěšném i neúspěšném hodu, v jakékoliv fázi plnění dobrodružství? Např. při neúspěšném hodu se budu soustředit (odložím jednu kostku) a zároveň můžu zaklít kostku (odložit druhou kostku)?

2) Když dojde na boj s prastarým, ve hře jsou 4 hráči, ovšem hned v prvním útoku prastarý zneškodní 2 hráče. V pravidlech se píše, že hodinová ručička se otáčí i za hráče, kteří již nejsou ve hře, tzn. že zbývající hráči ve hře jednou zahrají svůj tah, ručička se otočí o 6h, o dalších 6 hodin se otočí za dva vypadlé hráče, takže před tahem prvního ze zbylých dvou hráčů pokaždé útočí prastarý? Přijde mi to dost přísný, kdyby zbyl poslední hráč ve hře, tak se střídá tah posledního hráče s útokem prastarého?
15.2.2016 08:58:11

odpovědi
1) Ano
2) Ano. Zde záleží jak seděli u stolu, ale v zásadě je to v podstatě jedno. Buď odehraje přeživší vyšetřovatel a otočí o 6 - na tahu je spoluhráč, který opět otočí o 6; nebo odehraje vyšetřovatel, otočí o 9 - na tahu je spoluhráč, který otočí o 3.

15.2.2016 09:21:29

Vybíráme z Bazaru

Mosaic Colossus Edition Kickstarter
Mosaic Colossus Edition Kickstarter
Akt. cena: 3690 Kč
Končí za: 12 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas