Temné Znamení - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Spousta relevantních otázek

Zdravím, hru mám velice čerstvě (počítáno na hodiny ;), ale už mám za sebou tři hry a k nim bohužel dost otázek.
1-Prastarý- souboj s Prastarým se vlastně soustředí jen na zuřivé přehazovaní kostek, pokud chápu správně- žádné jiné světy, dobrodružství a hlavně ani muzeum(healy!!)? +Ctulhu mi každou půlnoc snižuje základní staty, až nakonec doběhnem k nule?
2- Spousta monster na sobě má symbol hodin. Znamená to tedy, že pokud můj hrdina bude na "třičtvrtě" a zabiju monstrum s ciferníkem--posunu hodiny na půlnoc-- dovyhraju dobrodružství--získám odměny--ukončím tah posunem hodin na čtvrt a vyhodnotím "půlnoční" mýt? (některá monstra mají ciferníky i tři....)
3-Zaklínadlo na umístění kostky, tedy spíše jeho vyrobení- mohu vytvořit, v kterékoliv fáze boje?
4-Pokud na dobrodružství zabiju jako první monstrum s uzamčenou kostkou- kostku v další části ještě použít nemohu- až po jeho dokončení že?
5-Když mi přijde karta s volným rámečkem na monstrum, je to bez monstra často poměrně jednoduchá karta k získání-samotný příchod takové karty do hry, neznamená i příchod monstra-na to existují jen speciální efekty ne samotný příchod
6- Modelová situace--Zvítězil jsem! Beru svou těžce získanou dobrodružnou kartu, mimo jiné s efektem přidání monstra- nejdříve tedy vyhodnotím kartu a dám monstrum na jednu z pěti zbylých karet nebo nejdříve přidám šestou kartu a teprve poté umístím monstrum (co kdyby na té šesté bylo na ni místo)-co má přednost?
7-Postava -Amanda Sharpeová- platí zde že karta stojí nad pravidly a její schopnost plnit více cílů muhu uplatnit i na kartách s příkazovou šipkou?

Vím. Docela vyčerpávající, nicméně jestli se někdo podělí o odpovědi budu nesmírně rád.
6.1.2016 00:30:33

a
1) Ano
2) Ano
3) Nepřesně položená otázka. Nejsem si jist, na co se ptáš - jsou kouzla jednak na odložení kostky a dále pak na vytvoření nějakého symbolu. Obě však sesíláš ve svém tahu po hodu kostkou (případně rerollu za stopu)
4)Ano
5) Ano, výjimku tvoří Veřejné toalety, na kterých je to napsáno
6) Nejprve přidáš kartu, pak vyhodnotíš odměnu
7) Ano, do té doby, dokud je plníš postupně

6.1.2016 08:34:27 | Upraveno autorem (porovnej)

a> add) 2 pozor myslím že zrovna příšera se třema hodinama se má používat v balíčku příšer jen tehdy pokud se hraje určitý Prastarý, teď si nevzpomenu na jméno..(příšery maji ze zadu takovou masku) - Ouhara

aaa> Ouhara- Jj to máš pravdu, když jsem hrál poprvé, tak jsem tam dal všechno. Teprv když jsem si pročítal další Prastarý, zjistil jsem, že některý monstra jsou maskovaný a hrajou se jen při "Hemživém chaosu tisíce tváří" :D - Rezet

můj dík
Paráda! Díky za velmi rychlé odpovědi. Ale ty hodiny jsem trochu čekal, že budou jinak- vlastně všechno probíhá a vyhodnocuje se jakoby byla půlnoc, naprostá normálka všech přidružených efektů- jenom jsme prodělali ztrátu drahocenných tahu/ů....

6.1.2016 10:24:25

Vybíráme z Bazaru

3x Zaostřeno na zločin
3x Zaostřeno na zločin
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas