Temné Znamení - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Nestvůry


Zdravím, nevím, jestli to tu už zaznělo, ale chtěl bych se zeptat: Když se má objevit nestvůra, ale na žádné kartě dobrodružství není prázdný cíl střetu, ani úplný cíl střetu a ani částečný, jak se to řeší. Přidám nestvůru na kartu dobrodružství i bez bílého orámování? Děkuji za odpověď
7.4.2021 17:01:10


Přesně tak, položí se pod kartu dobrodružství dle vlastního uvážení.

7.4.2021 17:20:14

> Děkuji - Vooks

Pokud není volné bílé orámování, přidá se nestvůra (jako další úkol) pod jakékoliv jiné dobrodružství, na kterém ještě nestvůra není. Pokud už je nestvůra na všech dobrodružstvích, až poté se přidává jako druhá nestvůra do dobrodružství.

7.4.2021 20:00:53

> Ano, to chápu, ale myslel jsem to tak, že jsou i karty dobrodružství, na kterých není vůbec žádné bílé ohraničení na nestvůru. Naposledy co jsme hráli, tak to zrovna vyšlo tak, že ani na jedné kartě nebylo bílé ohraničení na nestvůru, tak jsme nevěděli jak to vyřešit - Vooks


Přihazuje se jako nový řádek úkolu.
Ještě si jinak dejte pozor, že tyto nestvůry jdou řešit primárně a pokud dojde k vyřešení jejího řádku, ale lokace jako celek se nepovede, tak i přesto ji získáte jako trofej.

V případě úkolů s šipkou se dává jako dodatečný poslední řádek (jedna z horších variant, defakto se nedá řešit přednostně a zbavit se ji, bez kouzla to je pak buď a nebo).

7.4.2021 20:48:44

> Děkuji za odověď :) - Vooks

Vybíráme z Bazaru

Sea Dragons
Sea Dragons
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas