Temné Znamení - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

dobrodružství

Ahoj, hru máme nově a trochu mi uniká pointa dobrodružství. Hodím na dobrodružství a podle hodu vyberu který úkol budu plnit / pokud není přítomna šipka/. Splním, a zbylými kostkami plním druhý / pokud jich není víc /. Nesplním. Takže jsem prohrála? Nebo plní další hráč po mně?
A další dotaz, splním první a házím na další. Jeden symbol mi padne, mohu ho odložit stranou jako soustředění na další hod?
Moc děkuji za radu, nejsem zcela natvrdlá, ale v těch pravidlech to nějak nemůžu vyhledat, dokonce ni v anglických jsem to nějak nepochopila. takže možná natvrdlá jsem :-)
21.3.2016 11:32:34

to Perdurabo
Pokud nesplníš dobrodružství tak dostaneš postih znázorněný v levém dolním rohu (červený obdelník) tzn. příjdeš o nějakou příčetnost, zdraví, objeví se nestvůra ap.
Pokud budeš chtít v dobrodružství pokračovat i v dalším kole tak musíš zase splnit všechny cíle. I ty, které jsi splnila minulé kolo.

Při nesplnění cíle si na sebe (případně na jiného vyšetřovatele, který je s tebou na kartě dobrodružství) můžeš odložit jednu kostku, ale pak ještě musíš jednu odstranit jako postih za to, že jsi nesplnila cíl.

21.3.2016 12:16:11

to Yaksha> Děkuji :-), ještě to tady pročítám v otázkách a diskuzích a nějak si to skládám dohromady. Fakt bych si to ráda zahrála správně, jakožto velký fanda Necronomiconu ;-)

- perdurabo

Změna dobrodružství
Přídávám otázku k dobrodružství.
V pravidlech jsem to nenašel.
Když neuspěju ve splnění dobrodružství, dostanu postih. to je jasné a teď mám dva dotazy co dál.

1: můžu ihned opět se pokusit splnít dané dobrodružství? musím hned pohnout hodinama nebo až po několika násobném pokusu splnit dobrodružství? Posunutím hodin hráč dává najevo, že své kolo ukončil.

2: když neuspěji ve splnění dobrodružství a ukončím svůj tah pohnutím hodin. v příštím svém tahu můžu z dané karty dobrodružství odejít někam jinam nebo musím dokončit danou kartu? to je velmi důležitý krok, protože při špatném výběru dobrodružství se tam postava jinak zasekne a zdechne.

31.1.2017 10:58:20

to Myslibor
1: Zjednodušeně: za každý hod, kterým nesplníš jednu z podmínek dobrodružství, musíš odložit jednu kostku. V okamžiku, kdy už nemáš žádnou kostku na házení, to znamená, že nelze splnit dobrodružství tvůj tah končí, vyhodnotí se postihy a posouvají se hodiny.

2: Ano, můžeš z dobrodružství odejít. A je jedno, zda na jiné dobrodružství nebo do vstupu do muzea.

31.1.2017 12:27:29

Vybíráme z Bazaru

Zombie Kidz Evoluce - odehrané
Zombie Kidz Evoluce - odehrané
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas