Takenoko - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Hazgaard Editions
Matagot
REXhry
Autoři: Antoine Bauza
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Nejasnosti v pravidlech II

Zdravím potřeboval bych vysvětlení ohledně růstu bambusu. Když má na políčku vyrůst nový bambus a už tam jeden třeba je - příklad bambus ze dvou dílků, musím na něj položit třetí nebo můžu libovolně jako by zasadit další vedle?
29.11.2017 18:01:48 | Upraveno autorem (porovnej)

Růst bambusu
Na každém políčku roste jen jedna jediná rostlinka. Je-li na políčku už bambus o velikosti 1, 2 nebo třech dílků, tak bambus povyroste. Pozor, je-li na políčku už bambus o 4 dílcích, tak výš už neporoste. Má-li bambus vyrůst na políčku s vylepšením "hnojení" (zkřížené hrábě a kbelíček), vyroste rovnou o dva dílky (stále do max. výšky 4 dílků). A nezapomínat, že bambus nemůže růst na nezavlaženém políčku.

29.11.2017 18:18:55

Dorgen
Děkuji už je mi to jasné. Zmátla mě ta karta úkolů :)

29.11.2017 18:31:16

Zakončení
A ještě jedna otázka. Poslední kolo začíná tím že se splní určitý počet karet. V našem případě ve dvou 9 karet. a teď jestli jsme postupovali dobře. Já vyložil 9 úkol.. vzal si císaře a po té ještě dojel své kolo a získal další kartu úkolu. V pravidlech je totiž že hráč která vyvolal poslední kolo si bere císaře a ukončí svůj tah - a zároveň tam je že může ještě plnit další karty úkolů...

takže rozporuplné...

a ještě jedna otázka. Pokud jsem na řadě poslední v kole a zakončuji - další kolo pro ostatní hráče aby provedli akci už není nebo je?

29.11.2017 23:35:40

Zakončení> Hráč odehraje svůj tah jako obvykle, akorát navíc dostane 2 body a už se nedostane na tah. Ostatní hráči budou hrát ještě jednou. Bez ohledu na to, kdo začínal hru. - zruda

Vybíráme z Bazaru

ISS Vanguard: Close encounters - sleva, čti detail
ISS Vanguard: Close encounters - sleva, čti detail
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas