T.I.M.E Stories - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Manuel Rozoy
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Procházení lokací

Ahoj,
koupil jsem si tuto hru a připravuji pravidla. Potřeboval bych si ujasnit pár věcí.

Pokud na začátku hry cestujeme do denní místnosti, každý hráč si umístí svou figurku nad libovolnou kartu lokace. Tuto kartu si může každý prohlédnout ale nic jiného zatím nesmí dělat. Pak utratíme 1JČ a každý se může přesunout nebo řešit nějakou zkoužku na kartě lokace na které stojí.

Po provedení akcí se můžeme rozhodnout, že budeme cestovat jinam, pak bysme hodili kostkou kapitána, dle hozené kostky snížíme čas, vyložíme novou lokaci a opět si můžeme dát figurku nad libovolnou lokaci atd.

Pokud cestovat do jiné lokace nechceme, opět utratíme 1JČ a můžeme se pohnout nebo řešit zkoušku na aktuální kartě lokace.

Pokud se postava přesouvá, počítá se to také jako akce že? Takže až dorazí na místo může si novou kartu pouze prohlédnout a až poté co skupina utratí 1JČ tak může teprve řešit případnou zkoušku.

Chápu to vše správně? Díky moc
16.8.2018 12:36:27

Áno
Jelikož se odpo chystáme na Případ Marcy, tak jsem si pravidla osvěžovala a chápu to stejně ;-).

16.8.2018 14:38:49 | Upraveno autorem (porovnej)

Díky moc> Chtěl jsem se ještě zeptat. Pokud otočím kartu lokace a na ní je uvedeno, že si mám vzít předmět číslo X, k tomu nepotřebuji akci že? Akci bych potřeboval pouze pokud bych musel házet kostkami. - Casualties

ano> Ano. Přesně tak.
Můžeš tedy například vstoupit do Denní místnosti, podívat se na karty u jednotlivých postav, získat předměty a přesunout se do jiné místnosti přes hod kapitánskou kostkou. Vzhledem k tomu, že jsi neudělal žádnou akci (pohyb z karty na kartu v místnosti, řešení zkoušky), utrácíš JČ pouze za hod kapitánskou kostkou při přesunu do jiné místnosti. - Franknstejn

Vybíráme z Bazaru

Oath: Kroniky Říše a vyhnanství - ve fólii
Oath: Kroniky Říše a vyhnanství - ve fólii
Akt. cena: 1999 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas