Světlonoš - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Cédrick Chaboussit
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vstupte do světa temnoty, kde černobílé dobrodružství očekává společenství fantaskních stvoření. Ponořte se do příběhu, kde noc pohltila veškeré barvy a zemi obklopuje ticho. Jediným způsobem, jak obnovit živý barevný svět, je osvětlit temnotu záblesky světla. Nyní je na vás, abyste se stali hrdiny, kteří ovládají sílu elementů, shromáždili si společníky a vyrazili na cestu do osvětlených míst. Jen jeden z vás se zapíše do legendy jako hrdina, který přinesl zpět život do země.

Ve hře Světlonoš se ocitáte v roli dobrodruhů, kteří mají za úkol rozptýlit temnotu a znovu obnovit barvy ve světě. Vaším cílem je najmout osm společníků a vytvořit s nimi společenství. Každý společník je spojen s jedním z prvků a přináší vám záblesky světla, která jsou klíčová pro obnovení života. Vaše schopnosti budou aktivovány na základě výsledků hodů kostkami.

Příprava hry:

Před zahájením hry si vyberete své společníky a rozložíte hrací plán. Plán je oboustranný a nabízí dvě různé výpravy - jednu pěší a druhou na lodích. Společně s ostatními hráči budete pro různé úkoly, plnit a sbírat záblesky světla. Vaše společenství bude tvořit klíčový prvek pro překonání překážek a dosažení cílů.

Průběh hry:

Během osmi herních dnů budete putovat po světě, plnit úkoly a hledat osvětlené vesnice. Každý den budete házet kostkami a podle výsledku aktivovat schopnosti svých společníků. Každý záblesk světla, který získáte, přináší světlo do temnoty a přibližuje vás k cíli. Budete čelit různým výzvám, musíte se strategicky rozhodovat a spolupracovat se svými společníky, abyste překonali překážky.

Konec hry:

Hra končí po osmi kolech, kdy v balíčku dojdou karty společníků, a není možné připravit další kolo. Hráči poté
přistoupí k závěrečnému bodování.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Frostpunk - insert
Frostpunk - insert
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas