Space Race - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Boardcubator
Autoři: Jan Soukal
Marek Loskot
Michal Mikeš
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

Ahoj,

hra se mi vizuálem hodně líbí, tak uvažuju že bych jí zařadil do sbírky, akorát nevím jestli to stojí za to :) Jaké máte dojmy z hraní?

Díky.
30.3.2021 10:15:20

Já mám teda veskrze pozitivní dojmy. Hráno několkrát ve dvou a ve třech, jednou ve čtyčech a pokaždý dobrý, řekl bych, že čím víc hráčů, tím lepší. Jedinej problém je teda vysoká pravděpodobnost záseku hráče, při výběru karty k zahrání, to se potom trochu vleče. Ale jinak jsem poměrně nadšenej, dizajn to má krásnej, karty jsou úžasný, moc lepších jsem zatim v deskovkách neviděl. 

Ale bacha, co od toho kdo očekáváte. Rozhodně to není historickej tématickej simulátor :).

3.5.2021 11:59:04

Díky za krátké zhodnocení. Rozhodovací paralýzu známe důvěrně ze spousty jiných her, takže to nebude nic nového…. :D Už hru máme měsíc objednanou z Tlama Games, nakonec převážila moje nutná potřeba jí pořídit. Tak pak napíšu i svoje dojmy, až konečně dorazí.

---------------------------------------------------------
"Feet first into hell" - ODST motto

4.5.2021 15:10:40

Veskrze negativní dojmy.

Je to engine building se zadřeným enginem. 

Jednotlivé části nefungují dohromady: červené karty / astronauti vypadají jak nalepená část, která je oddělená od zbytku. Buď děláš jedno nebo druhé. Naplánovat, abys kartu protáhl po trase ruka - vesmír - laboratoř - vyložení před sebe, je skoro nesplnitelné. 

Graficky je hra nádherná, tematicky to bohužel vůbec nefunguje. 

Miniatury lodí jako počítadlo bodů jsou komické, třešničkou na dortu jsou kulaté podstavce raket, které se nevejdou na čtvercová políčka bodů. 

Přijde mi, že vzali původní karetku a rozhodli se z toho udělat "velkou drahou hru" za každou cenu. Bohužel obsahově to má max. na tu původní karetku.

27.5.2021 19:18:03 | Upraveno autorem (porovnej)

To já mám zase veskrze pozitivní dojmy. Chvilku trvá, než ten tvůj engine/deck/agentura se rozjede, ale je krása sledovat, jak se to na sebe kupí, vysíláš astronauty, vyplňuješ projekty a na konci kola sbíráš body. Designově i herně je to pro mě pecka

4.9.2021 20:21:15

Vybíráme z Bazaru

Heroes of Normandie Big Red One + Bloody Omaha
Heroes of Normandie Big Red One + Bloody Omaha
Akt. cena: 1525 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas