Space Cadets - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 3 - 6
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Stronghold Games
Autoři: Brian Engelstein
Geoff Engelstein
Sydney Engelstein
Rok vydání: 2012
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Karty s textem + porování se Space alert


Ahoj, chci si koupit kooperativni hru v realnem case, ktera je necim zajimava, dokaze vytvorit stres a natlak na hrace diky casu, vytvori i zmatek a chaos a dulezitym prvkem bude komunikace a planovani (mame odehrano spoustu deskovek od malych velkych galaxii pres descent az po ty velke).
Nejvic me zaujal prave Space alert a Space cadets.
u Space alertu mi prijdou skaredy kosticky "naboju" a energie a nevim jestli uz hra neni "zastarala" prece jen je to pres 10 let stara hra.
U Space cadets si nejsem jisty jestli je to dostatecna vyzva co se tyce obtiznosti (napr. jak se rika o Space alertu ze je to opravdu tezke vyhrat) a trochu mi vadi anglictina na kartach (pokud je ji tam hodne) pro pripadne spoluhrace neanglictinare.
Chci se tedy zeptat jestli je ve Space cadets hodne karet s AJ textem (pravidla jsou zde na zatrolenkach prelozeny), a jaka je obtiznost hry + nejake celkove porovnani se Space alert :) mockrat vam děkuji za odpovedi.
14.12.2020 00:34:40

přijde mi to vhodnější
jako téma do Diskuze než do Otázek, takže jsem s dovolením přesunul.

Odpovím teda jen na část otázky, protože se Space Cadets bohužel zkušenosti nemám. Nicméně Space Alert jsem hrál jak v době, kdy to byla poměrně žhavá novinka a já byl deskovkářský zelenáč, tak cca dva roky zpátky a s nesrovnatelně většími zkušenostmi. A ta hra pořád stojí za to. Čímž neříkám, že bys jí měl dát nutně přednost před Space Cadets, ale že není potřeba ji vyřazovat jen na základě jejího věku. Rozhodně pořád obstojí :)

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

14.12.2020 00:51:18

:)

jé, omlouvám se. Máš pravdu, tady to bude asi lepší.

Hrál jsi Space alert i s rozšířením? Moc se mi libi, ze do hry pridava nejake specializace, coz je na Space cadets velmi pritazlive - specializace maji udelane TOP (kazdy si hraje na svym, ale zaroven jsou tym)

14.12.2020 01:12:48

Vybíráme z Bazaru

Heimlich & Co
Heimlich & Co
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 11 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas