Sorcerer - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: (Print & Play)
Wise Wizard Games
Autoři: Peter Scholtz
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

"Maratónská" partie

Autor: vitac | 3 hodiny 15 minut | 1.2.2020 | 3

Hra: Sorcerer

Hráči: vitac a 1 neregistrovaný

Dnes jsme s přítelkyní sehráli více než tříhodinovou bitvu Ariaspes the Animist of the Bloodsoaked Fjord vs. Zevrane the Druid of the Outcast Sanctuary.

Zkraje to vypadalo na rychlou práci - za dvě kola bylo jasné, že na jednom z krajních bojišť je hotovo ve prospěch Ariaspese, na prostředním udělil škody za 11 bodů.

No ale pak to začalo:) Kombinací Moonwraith (zachytávání kritických zásahů) a dvou Murkwater Spriggan (léčba battlefieldu a minionů) se Zevraneovi podařilo během dalších dvou tři kol situaci úplně otočit a později dokonce získat toto bojiště pro sebe!

Rozhodovalo se tak na posledním herním plánu, kde byl Zevrane ve výhodě do příchodu mocného trola Sur the Uncontested, který bojiště vyčistil od všech ostatních a byl následován várkou trolů a arthropod followerů. Zevrane tedy kontroval příchodem Athanasi the Awakened, čímž se otočila startovní pozice v boji a užití fate counteru a také se opět pokusil léčit a poprvé více využít Tree-kiny a jejich transformaci. Za další cca tři kola Ariaspes přece jen zvítězil, ale sám měl počítadlo škod na devítce či desítce a s nějakým extra šťastým hodem soupeře by to mohlo ještě dopadnout všelijak.

Šlo o naši cca desátou hru Sorcerera, zatím zdaleka nejdelší, nejvyrovnanější a nejnapínavější. Parádní souboj!

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Alien Frontiers + Factions
Alien Frontiers + Factions
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas