Siegestorm - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Kamil 'Sanex' Cieśla
Marcin Świerkot
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Země nikoho

Země nikoho je to samé co fronta, akorát je to sdílené? Tzn. kdo dřív přijde, ten dřív mele?
13.7.2020 23:10:22

Přesně tak
Máš naprostou pravdu. Ona je právě obrovská výhoda jako první kartu nasadit do země nikoho a né do svojí fronty, protože odstranění te karty je těžké.. budto směřovat utok na kartu a překonat tak obranu obrance i samotné karty v zemi nikoho. Nebo samozřejmě využít akci z přislušné karty, která umí odstraňovat karty. Do své vlastní fronty si mužeš dat kartu kdykoliv. Na Zemi nikoho pouze tehdy, pokud není obsazená. Jak si řekl, kdo dřív příjde, ten dřív mele.

14.7.2020 09:09:53

to: jardoom

Díky moc za potvrzení. A ještě jednu věc. Pokud má protihráč kartu jak na frontě, tak v zemi nikoho a ještě má obránce - když chci zničit kartu v zemi nikoho, musím jít přes všechny tři OČ těch karet, nebo jen ty, co jsou v zemi nikoho a na frontě?

14.7.2020 11:40:51

Utok na frontu či zem nikoho
Pokud není obránce, tvé UČ jde rovnou do OČ karty na frontě nebo v zemi nikoho. Záleží na tom, na kterou z tech dvou útočis. Nikdy nemusis zdolat obrance a zároveň frontu, abys utocil na zemi nikoho. Prostě, pokud obrance vyložen je, musis nejdříve svojim UČ zdolat jeho obranu a zbytkem toho čísla zdolat obranu karty, kterou chceš zničit. Pokud na stole obránce neni, zdolavas svym utokem rovnou obranné číslo karty, kterou si vybereš. Pozor, nikdy nemuzes ničit kartu v armádě soupeře a nikdy nemůžeš na zničení karet ve frontě ani v zemi pouzivat karty, které říkají úděl DMG. (Karty s DMG jsou rovnou do soupeřova balíčku, a neovlivnuje je OČ obránce). Na frontu a zem můžeš směřovat útoky pouze a jen z úderu. Snad jsem to vysvětlil jednoduše a nezamotal tě ????

15.7.2020 01:52:37

Vybíráme z Bazaru

Unlock! Úniková dobrodružství
Unlock! Úniková dobrodružství
Akt. cena: 565 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas