ScandalOh! - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 75 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: není
Vydavatelé: Megacorpin Games
Autoři: Ron Gonzalo García
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

Hadam, ze tahle hra neni moc rozsirena, ale pokud se k vam dostala: Jak hodnotite? V kolika hracich jste zkouseli? V kolika doporucujete?

25.8.2023 11:32:22

Tak mne to přinutilo hru konečně vyzkoušet. I když jen v sólu a na nejnižší obtížnost. Dojmy pozitivní. Myslím, že zcela poráží staršího bratříčka #Awkward Guests. Prakticky jazykově nezávislá, všechny informace se v archu snadněji poznamenají (jen by ten záznamový arch mohl být méně barevný), více možností dotazování (dobrý nápad s lokacemi), za celou dobu jsem nedostal žádnou kartu dvakrát. Možná náhoda nebo chytrý styl hraní :-), ale v AG to byl při sólu běžný problém.

Systém výměny/obchodování s kartami je, zdá se, obdobný jako v AG. Ten nás kdysi bavil, tak předpokládám, že i ve větším počtu hráčů bude tato hra minimálně stejně dobrá jako předchůdce.

Jediné, čeho se bojím, aby při vyšších obtížnostech nešlo jen o pátrání po “claims”. Zvlášť když 4-5 ze 6 možných u “příběhu” pořád nic jistého neznamená. Obdobně u “vydavatelsví”.

P.S.: Hned v té první hře jsem dostal jedinou, chybně vytištěnou kartu č. 156. Tak jdu ještě psát do megacorpin, zda ještě mají náhradu. Ale není to zas taková tragédie.

31.8.2023 15:38:13

Charitativní aukce

Malý princ - Udělej mi planetu - dobročinná aukce
Malý princ - Udělej mi planetu - dobročinná aukce
Akt. cena: 2500
Končí za: 1 den

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Loděnice (Shipyard) druhé vydanie CZ
Loděnice (Shipyard) druhé vydanie CZ
Akt. cena: 35 €
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas