Relic - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy
Čeština: není
Vydavatelé: Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Autoři: John Goodenough
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Relic - kupit ci nie?

Poradnte, rozmyslam, ci si kupit Relic, ale kedze to je uz starsia hra, nevysla uz medzitym nejaka podobna, mozno lepsia hra s podobnou mechanikou ako je toto?
9.6.2017 13:52:45

...
Relic je obšlehnutej talisman ze světa WH 40k namísto fantasy. FFG na tuhle hru už ztratily práva, takže pokud ji ještě někde seženeš, tak je to asi poslední možnost. Já ji mám komplet se všema rozšířeníma a občas si ji jako odreagovačku k pivu zahraju.
Talisman znovu vydá games workshop.

9.6.2017 14:45:38

talisman
ved prave Talisman som chcel povodne, ale toto sa mi paci, ze je vytuneny Talisman (pisu to aj na boxe), ktory je taky akysi z mojeho pohladu asi az prilis "jednoduchy"

9.6.2017 14:54:56

...
Já si myslím, že je to lepší než Talisman, i když Relicu někteří vyčítají absenci PVP. Jestli se ti líbí super random sci fi dobrodružná hra, tak asi neuděláš chybu. Dnes už moc podobných her není, ani nebude. Hry kompletně řízené kostkou (roll and move atd.) už moc nefrčí, protože to je docela old school.
Já jsem implementoval nějaké house rules, aby hra netrvala 5 hodin a jsem spokojen. A jak jsem psal, brzy již nebude možné hru sehnat, kromě bazaru.

9.6.2017 15:28:41

Vybíráme z Bazaru

Encyklopedie
Encyklopedie
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas