Rallyman: GT - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost, Sport
Herní kategorie: závodní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Jean-Christophe Bouvier
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

stavění trati

Může se stavět trať tak, že vzájmně za sebe kombinuju díly stranou “a” a “b”? Jde o to, že strany “a” jsou širší, mají tři stopy a strany “b” mají jen dvě jízdní stopy. Pokud bych je nacpal hned za sebe (na stranu “a” navazuje strana “b”), tak bych z levého pruhu strany “a” mohl přejet jen do levého pruhu strany “b”, z prostředního pruhu strany “a” do kteréhokoliv pruhu strany “b” a z pravého pruhu strany “a” jen do pravého pruhu strany “b”…?

24.1.2024 12:55:47

Pokud vím, tak tratě, které jsou v návodu se běžně kombinují. Jedna strana je městská a druhá je taková zeleň okolo. Ale není důvod proč by to nešlo. Jen to asi nedává smysl dělat každej druhej dílek ;)

 

24.1.2024 15:45:32

Tak hráči si samozřejmě můžou postavit trať, jakou chtějí a jaká se jim bude nejvíc líbit. Přímo v návodu se na straně 4 píše: “Nebojte se popustit uzdu své fantazie a sestavte svůj okruh snů!”

A v pravidlech není žádný zákaz řadit dvoupruhové a třípruhové díly hned za sebe, i když pak bude zapotřebí možná trochu vyladit pravidla přejezdu aut mezi pruhy, jak o tom píše @mirrrim.

Osobně si ale myslím, že autoři hry pro kombinaci dvoupruhových a třípruhových dílů na jedné trati připravili přechodové díly 119a/b a 120 a/b, které kromě změny počtu pruhů zároveň vizuálně upravují i celkovou šířku asfaltové vozovky, takže způsob přejezdu aut a řazení do pruhů je pak jednoznačný a bezesporný. Takhle je třeba navržena vzorová trať číslo 5 v základní hře nebo trať číslo 15 v rozšíření Championship.

24.1.2024 22:59:40 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Legendary: Deadpool
Legendary: Deadpool
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas