Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 150 min |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Vladimír Suchý |
Rok vydání: | 2018 |
Sdílej: |
Hra ve čtyřech
Hodina na hráče
Ve čtyřech jsme zatím nehráli.
Hráváme ve dvou a ve třech.
A vychází nám to tak hodina na jednoho hráče.
Teda pokud nenarazíš na extra hloubavého parťáka co celou dobu zevluje a až dojde na řadu tak teprve začne přemýšlet co že by to tak mohl udělat. :)
Takže ve čtyřech si vyhraď tak 4 až 5 hodin, dle mého.
hra ve 4
hra je to výborná a mám ji rád, ale ve 4 je opravdu už moc dlouhá, podle mě je ideální dvojkovka, která ještě dobře funguje ve 3, ale já osobně ji ve 4 už hrát nemusím...
i na BGG ji doporučují pro 1-3 a nejlépe hodnotí pro 2
Ivo
https://www.facebook.com/sterngame
4
Me ta hra bavi prave nejvic ve 4:) hravame to tak 3,5hodiny
Ted jsem se jeste podival do BGStats a posledni hru s modulem rychly start (z rozsireni) mame ve 4 odehranou za 2,5 hodiny
ve 4
hra jako taková funguje ve 4 dobře, jenže vzhledem k tomu, že si zabíráte možné potenciální akce, není dost dobře smysluplné vymýšlet detailně akci v tazích ostatních hráčů (a to je právě problém, který hru nejen natahuje, ale v zásadě se snažíš často vykoumat něco co stejně mít nebudeš), protože, když přijdeš na řadu situace je jiná... já mám zkušenost, že to vychází opravdu cca 50-60 minut na hráče, což ve 4 znamená až 4 hodiny a pro mě už to v této podobě vybočí z rozumného poměru zábava/čas...
prostě pro 4 jsou lepší eura než tohle...
Ivo
ve 4
A to si dovolim nesouhlasit, da se krasne sledovat co hraji ostatni a co by tak asi mohli udelat a jestli je sance, ze na tebe zbyde akce, kterou chces zahrat a mit vymyslene alternativy... Pripadne pokud nejakou akci chces a je tam moznost, ze by ji mohl zabrat souper tak se musis rozhodnout jestli ji zahrat driv...
Jak jsem psal ve 4 hrajem kolem 3,5h.. s modulem rychly start jsme to dali za 2,5h... coz je za me v pomeru zabava/cas super:)
Za me ta hra je ve 4 nej, ale kazdemu vyhovuje neco jineho
GWT taky hrajes 3h a tam si na to nikdo nestezuje :)
rychlý start
modul rychlý start neznám, možná tomu s tím dám šanci...
GWT hrajeme cca 35 minut na hráče... a tam právě můžeš svůj tah krásně naplánovat během tahů ostatních hráčů, protože Ti to může v podstatě rozbít jen stavba budovy před tvou destinací, takže ve 4 hráčích je GWT o poznání svižnější než Města, i přesto není GWT ve 4 nejlepší - i tam si to více užiješ ve 3 :-)
Ivo
rychly start
pokud se ti ta hra nelibi ve 4 kvuli "spatnemu" planovani akci, tak module rychly start moc nepomuze, v podstate jen do zacatku hry dostanes neco navic (vic rozjety engine) a vynecha se prvni kolo
GWT ti muzou zebrat kravu, kterou si chtel. Vykoupit pracovniky. Pohnout masinkou tak, ze pro tebe uz neni vyhodne s nou hybat atd... taky to neni tak jednoduche naplanovat, hravame ju ke 3h, ale to uz jsme nekde jinde
Jen se snazim rict, ze bych podmorska mesta ve 4 rozhodne nezatracoval, jsou tu i lidi kterym se tak libi :D vzdy je to o vyzkouseni
dlouhé
já nepíšu, že je to špatné, ale dost dlouuuuuuuhé (a vysvětluji důvody, proč jsou tahy delší, než v některých jiných eurohrách)
máš pravdu, ale přesto je v GWT tah v těchto případech svižnější, protože není tolik jiných možností - můžeš pak jít obvykle jen na jedno max dvě smysluplná políčka a rozhodneš se během několika vteřin, což můžou být u Měst i minuty :-)
Ivo
ne tak dlouhe
a ja se snazim vysvetlit ze to neni zas az tak dlouuuuuuuhe :) protoze se proste nemuzes spolehnout na to vymyslet jen jednu moznost a doufat, ze ti ji ostatni nezeberou, ale je potreba mit i alternativy
zatim se mi nestalo, ze by nekdo u mest vymyslel tah v radech nekolika minut, ale uz jsem to zazil u GWT, vzdy zalezi na skupine/osobe :)
každý to má jinak
Tak je vidět, že každý to má jinak, co mu jde rychle a pomalu. Moje zkušenost je také GWT svižné, Podmořská města zdlouhavé. Hlavní rozdíl je také v tom, že GWT nemá pevný počet tahů, loudavá skupina to bude hrát dlouho. Jakmile se to lidé naučí hrát efektivně (2-3 zastávky do Kansasu), tak to frčí.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Marvel Zombies Odboj superhrdinů
Akt. cena: 540 Kč
Končí za: 2 dny