Pečeme cukroví

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Pečeme cukroví - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: párty hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Dřevěné deskovky
Autoři: Dušan Vít
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Rozproudění vůní, teplo kuchyně, a rodinná pohoda. To všechno můžete zažít ve hře Pečeme cukroví. Zavítejte s námi do světa, kde se nesou voňavé vůně a kde se rodina Bublinkových stala mistry cukrářství. S touto hrou se přenesete přímo do kuchyně plné vánočního cukroví. Stanete se součástí sladké soutěže, ve které budete soutěžit o titul nejlepšího cukráře.

Pojďte s námi na pekařskou výpravu, kde spojíte vášeň pro pečení a umění zdobení. Vaším úkolem bude tvořit a zdobit cukroví tak, abyste získali co nejvíce bodů. To vše v atmosféře vánočního kouzla a zábavy, která vás vtáhne do svého příběhu. Připravte se na sladkou dobrodružnou hru Pečeme cukroví, kde budete mít možnost stát se mistrem cukrářem a rozproudit vánoční atmosféru ve vaší rodině.

V této hře se stanete členem rodiny Bublinkových, kteří pečou magické cukroví. Vaším úkolem je pečení co nejvíce druhů cukroví a získání co nejvíce bodů. Hra kombinuje současnou akci s plánováním a tahy, takže můžete zažít jak spálené kousky cukroví, tak radost z voňavého výsledku.

Příprava hry:

Každý hráč si vybere svou barvu a příslušný odkládací talířek. Na střed stolu se položí pole s vánočními motivy a na ně se rozloží vánoční cukroví. Následně každý hráč dostane 10 cukrovinek své barvy.

Průběh hry:

Hra je rozdělena na několik kol, během kterých si hráči vybírají suroviny, pečou cukroví a zdobí ho. Každý hráč má svou vlastní pekárnu, kde ukládá suroviny a hotové cukroví. Na konci každého kola se vyhodnocuje, kdo má nejlepší cukroví podle různých kritérií, jako je počet druhů, barva, tvar nebo zdobení.

Konec hry:

Hra končí, když jsou na poli vyčerpána všechna cukroví. Vítězem je hráč, který má na svém talířku nejvíce cukrovinek.

Tipy pro hraní:

  • Snažte se upéct cukroví všech 6 barev a všech 12 vánočních motivů.
  • Sledujte, jaké cukroví mají ostatní hráči na svých talířcích. Pokud se vám podaří upéct cukroví stejné barvy jako ostatní hráči, získáte bonusové body.
  • Pokud hodíte na políčko s cukrovím, které už máte na svém talířku, můžete si vzít další cukroví z pole.

Autor: Zanty

Vybíráme z Bazaru

Příbehy impéria
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas