Pandemic - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Matt Leacock
Rok vydání: 2008
Sdílej: Facebook

Svět v ohrožení

Autor: Blazek10 | 1 hodina 30 minut | 9.2.2014 | 0

Hra: Pandemic

Hráči: Blazek10

Vše se začínalo tak nenápadně, pozvolna a pomalu že tomu zprvu nikdo nevěnoval pozornost.v Taipei vypukl sars, San Francisko bylo pod Antraxem a v Lagosu byl vyhlášený taky kritický stav s tyfusem. Kontinenty od sebe byly Vzdálené a vše se dařilo držet pod kontrolou.nikdo nejančil a byl vcelku klid. Jenže asi po týdnu přišly zprávy že se AX objevil i v paříži,TF v Chartumu a nově se objevila cholera která trápila Káhiru.a když hned na druhý den se nemoci opět rozšířili do Toronta, Dilli a Kalkaty, Rozhodla se celosvětová organizace pro sestavení teamu na záchranu světa před uplnou katastrofou.

Povolali ty nejlepší z nejlepších Vědkyni Jessicu, Medika Toma, Operačního experta Matea, Dispečera Ricarda a pracovnici pro výzkum Anne Mari chan.Všichni měli dorazit do Atlanty kde byla Základní výzkumná stanice. Ještě než ale dorazili všichni členové teamu stala se další katastrofa. Dispečer a vědec kteří letěli spolu v letadle tragicky zahynuli při letecké nehodě. zustali jen Tom z Česka, Mateo z Itálie a Anne z Číny. Členové rady rozhodli že situace je natolik vážná že není čas Sestavovat nový tým a celou situaci budou muset zvládnout sami. Hra o životy lidí z celého světa mohla začít.

V prvním týdnu vše vypadalo dobře

Tom Vylečil San Francisko a odjel Na východ, kde se nemoci začali objevovat ve větší míře.Mateo odletěl do Toki aby v severní části pomohl Tomovi, který je více na Jihu, navíc má v plánu někde poblíž vybudovat výzkumnou stanici. Anne letěla za Tomem našla dokument který by mohl Tomovi pomoct při výzkumu léku. ještě v Letadle se dozvěděla že další Epidemie zachvátila Limu.

v druhém týdnu:

Po epidemii která nastala vypadalo vše zase vše o trochu hůře. Tom má na cestách přišel sice na způsob jak udělat lék na AX ale v limě vypukla pandemie.a i když se po druhém týdnu podařilo nemoci na východě dostat pod kontrolu, na jiho západu to tak veselé už není.

ve třetím týdnu

Tom udělal AX lék což je super,ale jihovýchod je je pod obrovskou hrozbou, rozhoduje se co podnikne,ale je zoufalý,rád vy mitil AX ale zásah v limě bude potřebnější. Díky grandu od Vlády se postavila výzkumná stanice v Kinshase a anne s Matem se rozhodli Jihovýchod taky řešit.

ve čtvrtém týdnu

byla ohlášená Epidemie v Alžíru, tato situace nenechává nikoho v klidu protože v Káhiře to vypadá uplně stejně.situace je zoufalá, ale stále se na všem pracuje,Tom vyléčil Limu, Anne předala dokumenty Mateovi který se chystá vynalézt lék.snad se vše bude dařit, čas neuprosně běží a lidé z celého světa netrpělivě očekávají co se stane.

v pátem týdnu

byl docela klidTom vyléčil díky přepravě kterou mu poskytla vláda alžír a Káhirua Mateo s Anne spolupracují na výzkumu léku pro TF  Mateovy se navíc podedlo vyzkoumat lék pro Sars. V tuto chvíli to vypadá nadějně, ovšem nemoci které jsou všude kolem pro tyto záchranáře světa jsou stále velkou hrozbou.

v šestém týdnu

Mateo má potřebné materiály pro vynalezení léku na TF, Anne odletěla do Atlanty kde se pokusí předat materiáli pro Choleru která po celou dou není až tak závažná po zásahu Toma v Alžíru a Káhiře.

v sedmém týdnu

Mateo vyzkoumal lék pro TF a Anne předala potřebné materiali Tomovy na Výzkum léku proti Choleře.tento týden také vypukla další Epidemie,ale to už pro nás není žádné ohrožení, v příštím týdnu se vyzkoumá lék a poté se všechny nemoci vyléčí.

v osmém týdnu

tento týden Tom vyzkoumal lék s kterým jsme počítali již minulý týden,vše zavolal kolegům.

v příštích měsících vláda rozjela velkou akci při které se všude podávaly leky  a nemocných postupně ubývalo, nejhorší scénář se neodehrál. třem členům týmu bylo předáno ocenění a uznání za služby světu. 

 Hra by trvala podstatně kratší dobu kdybych nepsal zápisky :D

Odehráno v: (Okres: )

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač: Starý  svět, Deluxe (CZ)
Zaklínač: Starý svět, Deluxe (CZ)
Akt. cena: 2425 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas