Nonaga - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: logická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Steffen-Spiele
Autoři: Víktor Bautista i Roca
Rok vydání: 2008
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Nelze uložit video

Nelze mi uložit video. Tak dávám odkaz sem. Snad to projde a nebude to nikomu vadit. Přivítám zpětnou vazbu.
https://youtu.be/V_krd1sc4tw
1.6.2019 00:29:49 | Upraveno autorem (porovnej)

Zpětná vazba
Ahoj,

nejprve bych se věnoval kvalitě samotného obrazu - jeho občasné rozostření je trochu nepříjemné, ale dá se s tím vydržet. Avšak to, co je hodně špatné je fakt, že buď jsi držel kameru jednou rukou, nebo měl stativ (popř. položenou kameru) na stejném stole, o který ses opíral, takže rozhýbání obrazu při tvých pohybech je hodně nepříjemné.

Co se obsahu týče, to se soupeřkou/protivnicí se mi zdálo trochu zbytečné, chápu, kam tím bylo mířeno, ale jako vtip to u mě nějak neprošlo, i když to je čistě subjektivní. Můj však hlavní problém je v tom, že přestože pravidla hry Nonaga jsou velice jednoduchá, podařilo se ti tam udělat jednu chybu a na dvě pravidla zapomenout. Osamocený disk na konci - kterým jsi říkal, že se hýbat nesmí, tak tím se hýbat smí, tento pohyb není proti pravidlům. Proti pravidlům by bylo hýbat diskem pod ním, který je obklopen dvěma disky, ale způsobil by rozpojení desky. Navíc se nesmí hýbat diskem, kterým pohnul soupeř minulé kolo. Souhrnně tedy se smí pohnout jakýmkoliv diskem, který můžeš vytáhnout z plánu, aniž bys musel pohnout jiným diskem, za předpokladu, že nebylo s tímto diskem pohnuto soupeřem v minulém kole a zároveň pohnutí tímto diskem nezpůsobí rozdělení hrací plochy.

2.6.2019 10:43:12

Zpětná vazba Stinolez
Moc děkuji. Máš ve všem pravdu. Jsou to velmi konstruktivní postřehy. Řeknu teda na rovinu, že je moc náročné videa vytvářet. Musí se hlídat mnoho faktorů. Což je pochopitelný. Myslel jsem, že jsem si to ohlídal.

No, budu se snažit to přetočit. A všechno napravit. Zatím to nechám k dispozici, jak to je. Snad to udělám co nejdříve.

Ještě jednou děkuji za podněty, Stinolezi. Zdar Plastis

2.6.2019 20:58:23

Vybíráme z Bazaru

Tang garden
Tang garden
Akt. cena: 6500 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas