Počet hráčů: | 1 - 5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 180 min |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | vydání ohlášeno |
Vydavatelé: | MindOK Awaken Realms |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2021 |
Sdílej: |
Lockdown nebo Nemesis?
Původně jsem myslel, že půjdu jen po Nemesis+expanze, ale po shlédnutí gameplaye Lockdownu se mi LD líbí o hodně více tím, jak je slozitejsi a mechaniky mi přijdou hodně super!
Jen teda nevím, jestli má smysl i nemesis i lockdown společně s expanzema? Jestli stejně nesahneme vždy po Lockdownu a Nemesis nám bude ležet ve skříni :D.
Jak to máte vy?
28.6.2020 19:23:05
Módy a expanze
Jestli se ti hra líbí tak jako mě tak určitě stojí za to mít jak Základní Nemesis tak Lockdown.
I když jsou hry v podstatě velmi podobné, tak pravidla pro jiné mapy to hezky občerstvují. Pokud hraješ Nemesis často (my máme za pět měsíců nahráno 19 sezení) tak není co řešit.
Co mi ale přijde u Nemesis zbytečné jsou další typy nepřátel.
Void Seedři i Carnomorphové hru neobzvláštňují zas tak moc a je to spíše plast navíc.
Rozšíření Aftermath jako takové přidává zajimavý herní mód, ale hlavně i nový set postav, který je zábavnější než jedná celé frakce emzáků.
S Lockdownem přijdou Night Stalkeři a Chytridi (ti už vypadají zajímavě a opravdu jinak)
Takže bych řekl že stojí za to mít Nemesis core box + Lockdown + medic postavu (je skvělá!).
V takovém případě máš obrovskou hru s velkou variabilitou bez zbytečných komponent navíc.
30.6.2020 11:40:22 | Upraveno autorem (porovnej)
Pélotone Staň se legendou
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 8 dnů